PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56796
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

MASAKRA!

ocenił(a) film na 1

Film mi uwłoczył. Taka była moja pierwsza mysl po wyjsciu z tego seansu.
Wg mnie Rezyser doszedł do wniosku że Polacy to na tyle mało inteligentny naród że wystarczyć zarzucić przekleństwami i zrobić kilkanascie insynuacji do seksu i cała sala bedzię sie śmiać. oszem chcialo mi sie śmiac ale z tych ludzi na sali kinowej co to dosłownie rżeli po każdym "ku*wa" Małaszyńskiego.
Wyszliśmy po 20minutach seansu zastanawiajac sie jak Małaszyński mógł sie tak sprzedac,....

ocenił(a) film na 1
Ma_Osoba

No to w Twoim kinie było paru którzy się śmiali. U mnie nic. Wszyscy byli tak samo niezadowoleni z tego filmu. Dobrze chociaż, że pierwszy film w moim kinie był ciekawy i zabawny.

Th0mas_2

A pierwszy to jaki? Tak z ciekawości ;)
U mnie pierwszy był "Co nas kręci, co nas podnieca", i w porównaniu tych dwóch filmów, "Weekend" dla mnie był lepszy, no ale ja nigdy za Allenem nie przepadałam...
Widzę, że tez Sylwester w kinie ;)

ocenił(a) film na 1
zwijezda

Narzeczony mimo woli. Owszem, pierwszy raz Sylwester w kinie :)

Th0mas_2

No to się zgadzam, pierwszy seans mieliście lepszy :)

użytkownik usunięty
Th0mas_2

sylwester w kinie... hmmm... a moze frytki do tego :)

Ma_Osoba

LOL xD

ocenił(a) film na 1
Ma_Osoba

O ile pamiętam to u Szymona Majewskiego był Małaszyński z Pazurą i Małaszewski mówił, że sam się prosił o tę rolę

ocenił(a) film na 1
Ma_Osoba

Film jest poniżej wszelkiej krytyki.
Nie warto.

Ma_Osoba

hahaha.... w sylwestra w kinie. Musiało byc cudownie. A film pewnie mi sie spodoba.

ocenił(a) film na 1
k3beny

A Ty co, oceniasz ludzi po tym, jak spędzają czas?
To gratuluję.
Tutaj rozmawiamy o filmie.
A ten film to zwyczajne rynsztokowe dno.

ocenił(a) film na 1
beermann

dokładnie

ocenił(a) film na 1
_iluminati

posluchajcie na yotube jak te pseudo gwiazdki zachwalaja to dzielo, no k.rwa nie wierze ze nie znaja sie na filmie i nie widza bagna w jakim zasiedli !!! Czyste dno , dla mnie sa skonczeni

Ralph_S_

jak myslisz czemu go zachwalają?
1) głupio jest nie zachwalac filmu w ktorym sie grało
2) umowa z producentem nakazuje promowac kazdy film, bez wzgledu na to, co mysli opinia publiczna
3) jesli 2 powyzsze nie zostaną spełnione, to taki aktor nie ma przyszłości. przynajmniej w hollywood. w polsce zatrudnia się niestety nazwiska