PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56796
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Pazura jest świetnym kabareciarzem i aktorem komediowym ale jako reżyser mu nie wychodzi. Możemy sobie krytykować film ale nie reżysera. Zauważcie że to jego debiut. Jeżeli zaś reżyser nie postąpi mądrze i po wszystkich złych ocenach nie wycofa się z reżyserowania, wtedy dopiero naprawdę będzie powód żeby go nękać krytycznymi uwagami.

ocenił(a) film na 6
Pablo991i9

Niestety jest tez wiele osob, ktore oceniaja film ze wzgledu na rezysera, nie mowie ze jest ich duzo, ale po wypowiedziach niektorych wnioskuje, ze czuja taka niechec do Pazury, ze niewykluczone ze nawet nie widzieli tego filmu, ale krytykuja.

ocenił(a) film na 8
de_niro_fan_500

tymbardziej że film nie został zrobiony tragicznie . Moim zdaniem film naprawdę fajnie zrobiony ... nie rozumiem niechęci ale ja jestem 100% obrońcą :D

drs

Pod względem efektów specjalnych wykonanie było świetne, ale jak na rodzime warunki. Wkurzało mnie jednak że większość sekwencji zpapugował z Matrixa. Śmieszny ten film jednak nie był... Obejrzyj sobie drs np: Czas Surferów albo kultowe Chłopaki nie płaczą, jeżeli nie widziałeś. To są filmy inspirowane twórczością Tarantino. Taki miał być Weekend ale jednak nie wyszło.

Bozydar_Niewierny

Byłem widziałem i jak dal mnie bardzo fajnie zrobiony film tylko jest jeden problem jest mało śmieszny !!!
Lepiej by zrobił gdyby to był film Gangsterski/Sensacyjny bo scenariusz był dobry , ale go po prostu zjeb.. robiąc Komedie w której są smieszne teksciki typu kłade chu.. na maline