PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56800
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Moje IQ to 200 zależy czym mierzycie, jak spodziewał się ktoś filmu Pi to się przejedzie. Film, coś pięknego, po prostu dobre Polskie kino. Kolejny film który się zalicza do klasyków Polskiego kina. Ci którzy to oceniali to chyba fani Bolka i Lolka więc wam polecam jeszcze Reksia. Ten kto lubi Polskie komedie na pewno się nie zawiedzie. Arcydzieło :)

PS. Spodziewałem się lipy, miło mnie zaskoczył, C.Pazura pokazał na co go stać czekam na następny hicior. Cezary do dzieła. :)

ocenił(a) film na 3
damian8p

IQ 200 gratuluje z całego serca.

damian8p

żałosny jesteś... chyba sam nie wierzysz w to co piszesz ;/

damian8p

jak wpisywałeś swoje rzekome IQ to chyba za długo przytrzymałeś przycisk zero hm?

damian8p

To ty swoje IQ mierzyłeś chyba termometrem!

ocenił(a) film na 8
damian8p

Patrz jak się tego IQ uczepili. Kompleksy?

ocenił(a) film na 8
damian8p

Zgadzam się. Film naprawdę bardzo dobry. Jak najbardziej mi się podobał, zresztą cała sala kinowa wybuchała śmiechem... Na pewno obejrzę go jeszcze nie raz.

ocenił(a) film na 10
damian8p

także uważam, że film był rewelacyjny... naprawdę nie wiem skąd biorą się te negatywne opinie

ocenił(a) film na 9
damian8p

Popieram - film bardzo dobry i śmieszny. A komentarze no cóż...biorą się z tego, że ktos filmu nawet nie obejrzał i ocenia. No chyba ze ktos komedii nie lubi, ale jak nie lubi komedii to po co ogląda i ocenia:/ Żenada..

Sniady84

Witam

Pany lepsze to od Kilera czy kicha ?

ocenił(a) film na 3
damian8p

Odczytuję te słowa jako prowokację... ;D

ocenił(a) film na 5
damian8p

doda tez ma wysokie iq a zachowuje sie jak goryl