PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56794
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Naprawdę bardzo bardzo mi się podobał film. Cezary pazura udowodnił ze nie jest tylko super aktorem ale również w roli reżysera wypadł fantastycznie.Film zawiera wątki komediowe i bardzo niektóre momenty przypominają mi film matrix. super elita aktorów polskich wszyscy wypadli fantastycznie. Film na miarę hitu Palm Fiction hoc na pewno nie jest taki jak oryginał ale ma swoje miejsce na półce hitów. Z przyjemnością obejrzę go ponownie z ukochana dziewczyna. Moja ocena to 10. Polecam go wszystkim nie stracicie czasu gwarancja dobrej zabawy i kawał dobrego kina.

ocenił(a) film na 6
sebastiannycz

10/10 daje się filmom wybitnym, a nie marnej komedyjce. Nie słuchajcie go to nie jest kawał dobrego kina. Jeśli zastanawiacie się czy obejrzeć ten film, to poczytajcie sobie komentarze lub po prostu zobaczcie ocenę.

ocenił(a) film na 7
Essien_M

Film dobry, ale do wybitnego mu daleko, co nie znaczy że się nie uśmiałem.

ocenił(a) film na 10
Essien_M

A dla mnie i tak to jest super film ale inni mogą myśleć inaczej. Wolnosc wyboru oglądasz albo nie, pozdrawiam

sebastiannycz

Film może się spodobać jedynie jako dramat sensacyjny. Serio, jak na komedię, która "rozwala śmiechem", to jest zupełnie niezabawna. To NIE jest komedia.

ocenił(a) film na 1
Angrenbor

Jednym słowem, ten film to śmieć.

ocenił(a) film na 1
chalger

Na miarę "Palm Fiction". O_o

sebastiannycz

owszem wolność wyboru, ale ten film jest cienki.... za słaby jak na 10/10... jest więcej filmów które zasługują na tą ocenę w porównaniu do tego bądź co bądź średniego filmu.

ocenił(a) film na 3
sebastiannycz

ZENADA !!!
Miałem zamiar założyć osobny post po obejrzeniu tego filmu, żeby ostrzec przed oglądaniem tego badziewia, ale skorzystam z tego zachęcającego postu i nie bedę śmiecił, zaś tu się podłączę.
Film jest żenujący. Komedia to żadna. Powtórzone stare schematy i to bardzo nieudolnie. Brak śmiesznych tekstów nadrabiana jest klnięciem i humorem ala z Familiady. Żal tylko paru dobrych skąd inąd aktorów zatrudnionych do tego filmu, jak Frycz, Wilczak, Lubaszenko, Sapryk. Aż dziw, że zagrali, pewnie dla kasy, bo ostatnio żadko ich widzę. Nie mówię tu o Pani Socha, czy Małaszyńskim, bo to mierni aktorzy, czy starszym bracie Pazury, a już tego Lewandowskiego to w ogóle nie znam i chyba nie mam zamiaru.
Podsumowując debiut Pana Czarka słabiuteńki, jako aktor wypada znacznie znacznie lepiej. Naoglądał się chyba za dużo produkcji Tarantino (którego notabene uwielbiam), czy też Boondock Saints i wielu innych, pozrzynał nieudolnie i zrobił papkę. Nie polecam.

ocenił(a) film na 3
chemas

P.S. Jeszcze mi się przypomniało, że strasznie dużo zerżnięto w filmie ze Snatcha, jednego z moich ulubionych filmów akcji o naturze komediowej. Zgroza

ocenił(a) film na 2
sebastiannycz

Syf jakich mało. Taki film może zrobić każdy. Wystarczy obejrzeć parę filmów Tarrantino np. ,,Wściekłe Psy" czy też ,,Pulp fiction" oraz ,,Kill Bill", zerżnąć najlepsze momenty, zastosować bullet time, dołożyć kilka tekstów z ,,Psów" i mamy profanację filmu. Pazura był dobrym aktorem i zapowiadało się że może zostać dobrym reżyserem ale od kiedy zaczął myśleć główką a nie głową, straciłem dla niego szacunek. Proszę, niech już więcej nic nie kręci.

ocenił(a) film na 2
sebastiannycz

HAHAHHA, no prowokacja szyta grubymi nićmi. Próbuj dalej, pozdro

ocenił(a) film na 10
luk11c4

nie zależny mi na twoim zdaniu każdy ma prawo do swego zdania dziękuje ci i pozdrawiam. ja tak to odebrałem.

sebastiannycz

To prawda kazdy ma prawo do swojej wypowiedzi ale na ocenianiu filmu to nie masz pojecia dac 10p. filmowi ktory maksymalnie zasluguje na 4p. Na twoim miejscu nie przyznawal bym sie publicznie ze weekend to arcydzielo bo to jest po prostu porazajace.

ocenił(a) film na 10
hunters217

nie przejmuje się tym wcale dla mnie jest i tyle. Dziękuje za inna opinie pozdrawiam.

sebastiannycz

no... to spie rdalaj

ocenił(a) film na 9
hunters217

to i ja sie przyznaję :):):) a co!!!!
:D

ocenił(a) film na 9
sebastiannycz

to skoro to prowokacja to ja sie pod nia podpisuję :)
Lubię ten film i tez polecam, ale ludziom z dystansem do siebie i innych a nie gniotów kochających polskie seriale z tvp :)
Sebastiannycz - pozdrawiam serrrrrrrrrdecznie :)))))))))))))))))