PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56796
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Jeszcze nie obejrzałem filmu "Weekend", ale widząc skrajne opinie wzbudziła się we mnie wielka chęć obejrzenia produkcji Czarka Pazury...oglądając zwiastun i recenzję w "Kinomaniaku", na pewno nie jest to kolejny tandetny syf pokroju "Nie kłam, kochanie" "Miłość na wybiegu" itp. stąd tyle negatywnych opinii od "niezdemoralizowanej" płci pięknej i pustych trolli, którzy oceniają film po zwykłym seansie z popcornem w łapie, dla których pod definicją "dobry film" kryje się mało wymagająca produkcja, robiona na szybko, dla pieniędzy, o płytkiej fabule i treści...nie chcę nikogo obrazić, bo to przeciwnicy "Weekendu" obrażają każdego, komu film przypadł do gustu, co zdążyłem zauważyć na forum...z recenzji "Kinomaniaka" wynika, że klątw tam cała masa - dziwi to kogoś ??

ocenił(a) film na 5
assassin47

film nie jest dla najmłodszych, więc to oczywiste, że zamiast przecinka będzie "k**wa" mająca za zadanie rozśmieszyć widza, pewnie po obejrzeniu okaże się, że połowa epitetów była zbędna, ale to debiut reżyserski pana Czarka więc nie wszystko musi być idealne :) Jeszcze jedna sprawa: to, że komuś mógł się podobać ten film i zaśmiał się na nim to nie powód do obrażania tej osoby jak to robił użytkownik Yaroslao - nie akceptujesz czyjegoś gustu to po prostu zamilcz, i nie wyzywaj od dzieci lub np. dresiar jak to zrobiłeś w przypadku kilku pań wypowiadających się na forum - ten film to komedia, a zadaniem komedii jest rozśmieszyć widza, widz może się zrelaksować oglądając tego typu produkcje, a to czy ktoś akceptuje niecenzuralne słownictwo czy nie to ma małe znaczenie i to nie daje powodów do oceniania ludzi, dlatego drogi Yaroslao i inni "agresorzy" - uszanujcie czyiś gust, upodobania bez zbędnych wyzwisk wymądrzania się oraz wystawiania pochopnych opinii na temat danej osoby...to tyle póki co :)