Mi nikt za komentarz nie zapłacił a film mi się podobał. ( żałosny argument że ludzie są
opłacani żeby pisać pozytywne komentarze )
Zanim pojawią się komentarze obrażające mnie pamiętajcie że świadczy to tylko i wyłącznie
o waszej kulturze osobistej.
Jeśli i Wam się film podobał o piszcie swoje komentarze. Jeśli nie to również chętnie
poczytam ciekawe opinie
bedzie nam cie brakowalo, nabijasz wiecej postow niz wszyscy klakierzy razem wzieci ;)
Jak dla mnie film na poziomie. Bardzo fajna konwencja, może nie do końca spełnia rolę komedii, ale sam film bardzo mi się podobał. Małaszyński niestety się nie popisał...
Niezawysoki masz ten poziom... Typowy nastolatek, w filmie muszą duzo strzelac i przeklinac. To dla was znaczy WYSOKI POZIOM!
a twoim ulubionym filmem jest " pulp fiction " który jest przesiąknięty przemocą i wulgaryzmami. I jak to się ma do twojej opinii. Ktoś tu jest chyba ignorantem lub kolejną opłaconą osobą która ma zdyskredytować tą produkcję.
Kolego Pulp Fiction a Weekend to inna bajka, inna książka, inny kur.a gatunek literacki, kto oglądał Pulp Fiction ten łapie o co chodzi.
Gadka o stopach czy przypadkowa śmierć jaką mieliśmy nieprzyjemność oglądać w Weekendzie to jedynie marna próba skopiowania scen z filmu Tarantino do którego ten gniot sie nie umywa
ale ja się odnoszę do ilości wulgaryzmów a nie do fabuły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skoro kogoś odrzuca ilość wulgaryzmów w "weekendzie " to nie rozumiem jak moze być fanem " pulp fiction "
Chodzi mi tylko o tą jedyną uwagę ze strony osób opłaconych przez tych którzy chcą zdyskredytować ten film :)
Obawiam się, że trzymać poziom, a reprezentować wysoki poziom to spora różnica.
Nie życzę sobie, żebyś szufladkował mnie w jakikolwiek sposób.
Dla mnie film nie musi być niesamowicie głęboki, żeby zasłużyć na ocenę "dobry". Weekend mi się podobał, poszedłem głównie z ciekawości co Pazura skroił.
Dziwię się, że dostał od Ciebie skrajną ocenę - 1. Zdecydowanie na nią nie zasługuje. Jeśli jednak tak bardzo doszukujesz się patosu i bez niego film jest wg.Ciebie "dla nastolatków", to odradzam oglądanie tego typu kina.
Podtrzymując swoją ocenę dodam, że film ma bardzo fajną konwencję, głównie dlatego mi się podobał. Nowość w polskim kinie, jeśli się nie mylę.
Wśród osób krytykujących film są fani filmów " zmierzch " uważających ten film za cudo czy też osoby mówiące że w filmie weekend jest dużo wulgaryzmów a mających jako ulubiony film " pulp fiction ".
o czym to świadczy ? o tym że są to zwykli ignoranci !!!!!!!!!!!!!!!!