Czy już ktoś widział lub wie i mógłby powiedzieć(ale nie spoilerując), czy któraś z postaci tego filmu będzie przedstawiała dalsze losy postaci z filmu z 2004 roku lub czy będzie jakieś nawiązanie do niego? :)
Nie, nie będzie to kontynuacja. Tak, jak napisał przedmówca, mogą być Easteregg'i.
Będzie to odrębna historia.
Też się tego obawiam. Uwielbiam jego filmy, a Wesele jest jednym z ulubionych i to wysoko postawiona poprzeczka. Zobaczymy.
Jak nie podoła, to już widzę te komentarze typu "Smarzowski się skończył".
Niemniej jednak liczę, że zobaczymy dużo więcej niż się spodziewamy. Z tego co kojarzę, to sam budżet filmu jest mocno imponujący.
W wywiadzie mówił że [SPOILER] będzie grał wykonawcę discopolowego lub weselnego (jeśli dobrze pamiętam)
Liczę, że będzie to w pewnym sensie jakieś nawiązanie do Wesela z 2004 roku, mam do tego filmu spory sentyment :)
Na 100% jest to niezależny od jedynki tytuł. Nie mniej warto szukać smaczków. Ja tam czekam xd
Absolutnie nic wspólnego - poza tytułem ;) Nie jest to część druga, choć widzę, że wiele osób próbuje to jakoś połączyć (pewnie chcą zobaczyć jak wyklepali audi Topy;)
Być może sobie dopowiadam, ale jeż też scena w której Agata Kulesza siedzi przy pustym stole, a jeden z obcokrajowców obecnych na weselu mówi zniekształcone "wypie*dalać". Przywodzi to na myśl finalną scenę z pierwszego Wesela.
[SPOILER]
to prędzej na końcu gdy więckiewicz mówi do tłumacza wietnamców, żeby wypier.....