Whisky dla aniołów

The Angels' Share
2012
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19992
6,4 15 krytyków
Whisky dla aniołów
powrót do forum filmu Whisky dla aniołów

polski zwiastun!

ocenił(a) film na 10

a na ONECIE jest już polski zwiastun! - wyśledziłam go... :)
Mnie ruszył, ale ja już widziałam film w Poznaniu, ciekawa jestem czy i jak Was ruszy...
http://film.onet.pl/wideo/whisky-dla-aniolow-zwiastun,94373,w.html

magdzisko

Ja widziałam film w Kazimierzu Dolnym na Dwóch Brzegach i bardzo mi się podobał ; )

ocenił(a) film na 6
Asia_96_fw

tu macie polski zwiastun z yt http://www.youtube.com/watch?v=VNWEn_LVPDU&feature=youtu.be

ocenił(a) film na 5
broken81

Widziałem zagraniczny zwiastun, ale ten polski też jest o.k. Za to, wolałem przejść się na film i opłacało się. Ubaw po pachy. Zwiastun to nie wszystko. Na żywo aktorzy lepiej grają.

ocenił(a) film na 10
Asia_96_fw

Świetne filmy tam były (Poznań) - a ludzie potrafili się bawić ;) a idziecie do kina na Whisky dla aniołów ? Czy poczekacie aż na DVD wyjdzie? Ja do kina pójdę, bo nie lubię siedzieć przed tv.

dobreserce

Oczywiście że idę do kina, już nie mogę się do czekać żeby zobaczyć go jeszcze raz ; )

ocenił(a) film na 10
Asia_96_fw

Właściwie to już go wyświetlali w Warszawie, więc mogłaś go obejrzeć. Opowieść o przyjaciołach, którzy razem chcą poprawić swoją sytuację materialną, organizując skok na whisky-coś nowego. Przyznaję.

ocenił(a) film na 10
montekx

Dokładnie, w Kinotece w Warszawie 2 dni temu można było się pośmiać z gagów na tej komedii. Przednia zabawa.

senatorsieci

Ale ja już go oglądałam na Dwóch Brzegach, i teraz czkam na premierę we wszystkich kinach w Polsce.

ocenił(a) film na 10
magdzisko

Zwiastun to nic w porównaniu do samego filmu. Widziałam razem z mężem tę produkcję. Uczciliśmy naszą rocznice ślubu, wybierając się na przedpremierowy pokaz w Warszawie. Piękny film, humorystyczna komedia.

ocenił(a) film na 10
magdzisko

Na Onecie, na Wp tez by się znalazło taki zwiastun, ale ten z YouTube jest najlepszy moim zdaniem, bo ma dużo scenek, które naprawdę śmieszą. Jak będzie po 19. w kinach, przejdę się z koleżankami. Nie na co dzień widzi się chłopaków w sukienkach, prawda. No,właśnie.

ocenił(a) film na 10
magdzisko

Zwiastun z Onetu, a na Filmweb takich nie ma? Są. Mo jest młodziutka, ale na zdjęciach z gazet wygląda bardzo dojrzale. Skąd oni wytrzasnęli takich sympatycznych aktorów z humorem?