Whisky dla aniołów

The Angels' Share
2012
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19992
6,4 15 krytyków
Whisky dla aniołów
powrót do forum filmu Whisky dla aniołów

Właśnie widziałam polski zwiastun, którego jeszcze nikt nie widział i jestem na maxa podjarana, IDĘ!!! :)

rogatywka

Ja widziałam już cały film na festiwalu Dwa Brzegi ; ))

ocenił(a) film na 10
Asia_96_fw

zazdroszczę!

ocenił(a) film na 10
magdzisko

W Poznaniu działo się na festiwalu ;) szczególnie jak pokazali scenę z policjantami, jak kazali im pokazać, co mają pod kiltami . Ha, ha, ha :)

ocenił(a) film na 10
dobreserce

A w Kinotece w Warszawie ze 2 dni temu można było zobaczyć komedię przedpremierowo. Żałujcie, że was tam nie było. Cała sala grzmiała od śmiechu.

ocenił(a) film na 10
magdzisko

Nie m czego zazdrościć, tylko iść na tą komedię. Mnie ciężko było się zmusić, bo średnio lubiłem brytyjski humor, ale po tym anielskim repertuarze, pójdę jeszcze raz. Zabawne scenki przeplatają się w całym filmie, dosłownie.

ocenił(a) film na 10
Asia_96_fw

A ja byłem w Warszawie i widziałem film przedpremierowo. Bardzo się zdziwiłem, bo spodziewałem się czegoś gorszego, a tu niespodzianka i komedia brytyjska jest w pełni tego słowa komedią.

ocenił(a) film na 10
serwisaut

Też byłem, bo mi koleżanka ze studiów powiedziała, że w Kinotece go wyświetlają. 2 dni temu była cała masa ludzi na tym filmie. Widać, że to nie byle jaka komedia.

ocenił(a) film na 10
Asia_96_fw

Festiwal Dwa Brzegi na pewno był bardzo dobrze zorganizowany. Tylko czy tak samo wyglądał ten film w ich projekcji w porównaniu do warszawskiej?

ocenił(a) film na 10
serwisaut

Polski zwiastun wypadł nieźle, choć w filmie pojawiło się dużo więcej zabawnych, humorystycznych scen. Panowie podnosili kilty do góry,etc. a przecież tego w zwiastunach za bardzo nie pokazują? Dla mnie komedia brytyjska tego typu jest bardzo wciągająca.

serwisaut

Nie mógł wyglądać tak samo,ponieważ w Kazimierzu Dolnym nie ma kina i na potrzeby festiwalu są stawiane ogromne namioty w których filmy są wyświetlane.

ocenił(a) film na 10
Asia_96_fw

No właśnie, dlatego się cieszę, że nie pod namiotem oglądałam tą komedię w Warszawie. Pod koniec miesiąca moja koleżanka ma urodziny to kupie jej bilet na ten film jako prezent :)

mojeulubioneimie

Ja sie cieszę że oglądałam ten film w Kazimierzu pod namiotem,ta atmosfera festiwalu to nie to samo co w Warszawie.

ocenił(a) film na 10
Asia_96_fw

Dwa Brzegi, Transatlantyk a teraz już Warszawa. Które miasto będzie kolejne? Zwiastun nie oddaje w pełni klimatu tej komedii , a sama akcja jest na tyle zabawna, że moja córka też mogłaby na nią iść, jakby nie była przeziębiona...

ocenił(a) film na 10
rogatywka

Też widziałam zwiastun . Jestem wyjątkowa? Brytyjski humorek. Pozazdrościć pomysłu.

ocenił(a) film na 10
rogatywka

Widzę, że dużo tu młodzieży ;) Mnie najbardziej przypadła do gustu scena z peronu, kiedy Bóg odzywa się do Alberta. Chciałbym obejrzeć film w całości. Zwiastun mi nie wystarczy.

ocenił(a) film na 10
montekx

Jaka młodzież? Może znalazło się trochę nastolatków, którzy pojechali na festiwale typu Transatlantyk i Dwa Brzegi, ale większość z nas ma na pewno powyżej dwudziestki na karku. W Warszawie był niezły pokaz. Zdążyłem na ten film w ostatniej chwili.

ocenił(a) film na 10
karolmaczek

A ja nie musiałam się spieszyć, bo 2h przed czasem dotarłam na miejsce. Kupiłam sobie nawet małą pamiątkę z tego seansu. Zabawa była przednia :)