Właśnie widziałam polski zwiastun, którego jeszcze nikt nie widział i jestem na maxa podjarana, IDĘ!!! :)
W Poznaniu działo się na festiwalu ;) szczególnie jak pokazali scenę z policjantami, jak kazali im pokazać, co mają pod kiltami . Ha, ha, ha :)
A w Kinotece w Warszawie ze 2 dni temu można było zobaczyć komedię przedpremierowo. Żałujcie, że was tam nie było. Cała sala grzmiała od śmiechu.
Nie m czego zazdrościć, tylko iść na tą komedię. Mnie ciężko było się zmusić, bo średnio lubiłem brytyjski humor, ale po tym anielskim repertuarze, pójdę jeszcze raz. Zabawne scenki przeplatają się w całym filmie, dosłownie.
A ja byłem w Warszawie i widziałem film przedpremierowo. Bardzo się zdziwiłem, bo spodziewałem się czegoś gorszego, a tu niespodzianka i komedia brytyjska jest w pełni tego słowa komedią.
Też byłem, bo mi koleżanka ze studiów powiedziała, że w Kinotece go wyświetlają. 2 dni temu była cała masa ludzi na tym filmie. Widać, że to nie byle jaka komedia.
Festiwal Dwa Brzegi na pewno był bardzo dobrze zorganizowany. Tylko czy tak samo wyglądał ten film w ich projekcji w porównaniu do warszawskiej?
Polski zwiastun wypadł nieźle, choć w filmie pojawiło się dużo więcej zabawnych, humorystycznych scen. Panowie podnosili kilty do góry,etc. a przecież tego w zwiastunach za bardzo nie pokazują? Dla mnie komedia brytyjska tego typu jest bardzo wciągająca.
Nie mógł wyglądać tak samo,ponieważ w Kazimierzu Dolnym nie ma kina i na potrzeby festiwalu są stawiane ogromne namioty w których filmy są wyświetlane.
No właśnie, dlatego się cieszę, że nie pod namiotem oglądałam tą komedię w Warszawie. Pod koniec miesiąca moja koleżanka ma urodziny to kupie jej bilet na ten film jako prezent :)
Ja sie cieszę że oglądałam ten film w Kazimierzu pod namiotem,ta atmosfera festiwalu to nie to samo co w Warszawie.
Dwa Brzegi, Transatlantyk a teraz już Warszawa. Które miasto będzie kolejne? Zwiastun nie oddaje w pełni klimatu tej komedii , a sama akcja jest na tyle zabawna, że moja córka też mogłaby na nią iść, jakby nie była przeziębiona...
Też widziałam zwiastun . Jestem wyjątkowa? Brytyjski humorek. Pozazdrościć pomysłu.
Widzę, że dużo tu młodzieży ;) Mnie najbardziej przypadła do gustu scena z peronu, kiedy Bóg odzywa się do Alberta. Chciałbym obejrzeć film w całości. Zwiastun mi nie wystarczy.
Jaka młodzież? Może znalazło się trochę nastolatków, którzy pojechali na festiwale typu Transatlantyk i Dwa Brzegi, ale większość z nas ma na pewno powyżej dwudziestki na karku. W Warszawie był niezły pokaz. Zdążyłem na ten film w ostatniej chwili.