Te krótkie włosy są chyba spowodowane tym, że aktorka musiała się obciąć do roli w Insurgent. Mimo wszystko wygląda to średnio i nie bardzo odzwierciedla to jak wyobrażałam sobie Brendę.
Bredna to jak Bredna, też nie jestem zachwycona jej krótki włosami, bo w dłuższych wyglądałaby idealnie, ale jak dowiedziałam się w jaki sposób zmienili całkowicie większość książki to się przeraziłam i wydaję mi się że Bredny włosy jest tutaj najmniejszych problemem.
Mam nadzieję, że to tylko plotki bo gdzieś przeczytałam, że podobno ktoś kto ginie w leku na śmierć w filmie ma umrzeć w próbach ognia
i podobno sceny filmu mają zawierać trochę z pierwszej części i trochę z ostatniej więc słabo :/
Tak też to czytałam, ale także to że Telepatia nie będzie pokazana. Podobno także Jorde i Brenda będą uznani jako z grupy B, to w takim razie co tam w tym wszystkim będzie robił Aris? Dylan ostatnio też powiedział ze film będzie różnił się jeszcze bardziej niż książka, ale uważa że będzie i tak świetnie i na pewno się to fanom spodoba. Samo zdjęcie pokazujące jak wiszą do góry nogami, to coś nowego, bo w książce tego nie było.
Zdjęcia są ciekawe, ale zaczynam się bać, że przeczytałam złą książkę :D Nie kojarzę, w których to niby momentach.
W internecie np. na imbd na filmwebie też się znajdują :-) wystarczy zobaczyć w newsach