PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724371}

Więzień labiryntu: Próby ognia

Maze Runner: The Scorch Trials
2015
6,5 133 tys. ocen
6,5 10 1 132567
4,8 12 krytyków
Więzień labiryntu: Próby ognia
powrót do forum filmu Więzień labiryntu: Próby ognia

CO MYŚLICIE

użytkownik usunięty

CO MYŚLICIE O NOWYCH ZDJĘCIACH ?

ocenił(a) film na 10

Nie podoba mi się Brenda w krótkich włosach :/

użytkownik usunięty
yumi18

Owszem nie wygląda najlepiej

yumi18

Te krótkie włosy są chyba spowodowane tym, że aktorka musiała się obciąć do roli w Insurgent. Mimo wszystko wygląda to średnio i nie bardzo odzwierciedla to jak wyobrażałam sobie Brendę.

ocenił(a) film na 10
yumi18

Bredna to jak Bredna, też nie jestem zachwycona jej krótki włosami, bo w dłuższych wyglądałaby idealnie, ale jak dowiedziałam się w jaki sposób zmienili całkowicie większość książki to się przeraziłam i wydaję mi się że Bredny włosy jest tutaj najmniejszych problemem.

ocenił(a) film na 10
PaulaGlee25

Mam nadzieję, że to tylko plotki bo gdzieś przeczytałam, że podobno ktoś kto ginie w leku na śmierć w filmie ma umrzeć w próbach ognia
i podobno sceny filmu mają zawierać trochę z pierwszej części i trochę z ostatniej więc słabo :/

użytkownik usunięty
yumi18

Też to czytałam i plotka nie jest przekonywująca . Nie ma co się martwić :-)

ocenił(a) film na 10
yumi18

Tak też to czytałam, ale także to że Telepatia nie będzie pokazana. Podobno także Jorde i Brenda będą uznani jako z grupy B, to w takim razie co tam w tym wszystkim będzie robił Aris? Dylan ostatnio też powiedział ze film będzie różnił się jeszcze bardziej niż książka, ale uważa że będzie i tak świetnie i na pewno się to fanom spodoba. Samo zdjęcie pokazujące jak wiszą do góry nogami, to coś nowego, bo w książce tego nie było.

użytkownik usunięty

dla mnie są świetne, ale zdjęcia to zdjęcia, czekam na teaser trailer

Zdjęcia są ciekawe, ale zaczynam się bać, że przeczytałam złą książkę :D Nie kojarzę, w których to niby momentach.

Gdzie można obejrzeć te zdjęcia ?

użytkownik usunięty
Verona_

W internecie np. na imbd na filmwebie też się znajdują :-) wystarczy zobaczyć w newsach

dzięki :)

użytkownik usunięty
Verona_

:-)