A tak apropos, na dniach powinien pojawić się pierwszy zwiastun Prób Ognia. Po reakcjach recenzjantow wynika, że szykuje się zaje..iste wwidowisko, bardziej efektowne niż pierwsza część.
Bardzo się ciesze, bo Próby Ognia to moja ulubiona cześć z trylogii.
kur56788659990 ma788900 wiedziałem że przesuną ale nie spodziewałem się że o tyle :P szkoda ale w sumie lepiej czekać dłużej i dostać genialny film niż czekać krócej i dostać niedorobiony bubel :)
wiedziałem ale że aż tyle :( no cóż trudno ale w sumie może to i lepiej. Niech robią dłużej i dokładniej.
mam nadzieję że zmienią nieco fabułę w 3 części bo za dużo śmierci jest tam przez co troche dziwnie to wyjdzie
Właśnie dobrze że tyle jest w Kosogłos część 2 liczę na R i tak samo trzeciej części więźnia
http://www.denofgeek.com/movies/the-maze-runner/35093/maze-runner-3-confirmed-fo r-february-2017
tu jest link jak ktoś nie wierzy :) lub chce potwierdzenie :)
Wydaje mi się że dobrze zrobili bo będzie po igrzyskach śmierć i ludzie nie będą mieli wyboru w ten spośród fox zarobi więcej kasy :-).
tak ale to mogli zrobić już w listopadzie 2016 a tak :P trzeba czekać do lutego :(
Mogli ale to nie jest oficjalna data premiery :-) polecam twittera maze runner tam są oficjalne informacje :-):-):-)