PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724371}

Więzień labiryntu: Próby ognia

Maze Runner: The Scorch Trials
2015
6,5 133 tys. ocen
6,5 10 1 132760
4,8 12 krytyków
Więzień labiryntu: Próby ognia
powrót do forum filmu Więzień labiryntu: Próby ognia

masakra

ocenił(a) film na 1

Na wstępie chciałem zaznaczyć, że nie oglądałem 1, ani nie czytałem książek, film był nudny, nic ciekawszego się nie działo, a najbardziej z całego filmu irytowała mnie postać Teresy - jej postać w tym filmie można ograniczyć do zdania: "Ja coś wiem, ty nie, a ogólnie to zjebałeś i foch". Od sceny, gdzie dostaje tą krótkofalówkę wszyscy oglądający film dostają info "ona zdradzi". Jak można umieścić w połowie własnego filmu spoiler co do jego końcówki??

użytkownik usunięty
Speedtroll

to po licho oglądałeś dwójkę ...

ocenił(a) film na 1

bo akurat byłem w kinie i mnie zainteresowało. Co z tego, że nie oglądałem 1, skoro 2 sama w sobie jest słaba?

użytkownik usunięty
Speedtroll

to z tego że nie wiesz co się działo w pierwszej części i dlatego fabuła dla ciebie jest słaba, to oglądnij se może Lotr od środka albo Pottera i powiedz że fabuła jest słaba to będzie śmieszne :D

ocenił(a) film na 1

nie powiedziałem, że fabuła jest słaba, powiedziałem że film jest słaby. Pottera między sobą łączy w pewnym sensie luźna fabuła (no może poza 7 częścią) po obejrzeniu 20 minut każdego filmu wiesz o co +/- chodzi w fabule filmu (główny bohater jest czarodziejem, w szkole magicznej, mieszka w niemagicznym domu, jest słynny i jest też taki zły koleś, który chce zmartwychwstać) tutaj postać, szczególnie Teresy jest chujowo napisana, a sam film poza efektami specjanymi nie ma nic do zaoferowania, no i jest ten spoiler w połowie. A, no i zombie, nie zapomnijmy o zombie, bo to się teraz sprzedaje, jebnijmy zombie, będzie zajebiście

użytkownik usunięty
Speedtroll

Okej tak, ale oglądając Pottera od środka też filmu nie zrozumiesz i powiesz że jest słaby? No nie. Więc to normalne że musisz obejrzeć wszystkie, tak samo jak Lotr. Więzień Labiryntu też oglądnij jedynkę to zrozumiesz. Rozumiem jakbyś oglądał szybkich i wściekłych od środka i mówił że film jest słaby bo jest, to wtedy ok. Co do filmu też mnie Teresa mi się nie podobała wolę Brendę, co do Zombie akurat wszystkie sceny z nimi uważam za ok niezle się przestraszyłem na sali kinowej :D

ocenił(a) film na 1

od środka filmu ani jednego filmu nie zrozumiesz, ten obejrzałem cały i jest żałośnie słaby, to samo stwierdzila osoba obok, która obejrzala 1 ;)