Więzień labiryntu

The Maze Runner
2014
7,0 219 tys. ocen
7,0 10 1 219277
5,2 28 krytyków
Więzień labiryntu
powrót do forum filmu Więzień labiryntu

Zbudowali drewniany szałas, który prawie przetrwał atak bóldożerców, to dlaczego by nie zbudować
drewnianego rusztowania, pozwalającego wejście na ścianę. Uwięzieni gdyby nie mogli sobie wyjść
po szczytach tych ścian na zewnątrz to chociaż mieliby rozeznanie co jest na zewnątrz.

ocenił(a) film na 5
hans999

Zarzucono mi, że się czepiam, ale może Ty wyjaśnisz mi na jakiej zasadzie bóldożercy odnajdywały nieszczęśników, skoro wystarczyło się schować w krzaki porastające ściany labiryntu.

ocenił(a) film na 10
psychodramat

Thomas uspokoił oddech, a jego zapach mógł zostać rozproszony przez Minho lub Alby'ego. Sam Bóldożerca może właśnie szedł za Minho, więc go zignorował. :)

ocenił(a) film na 9
hans999

Jak można zauważyć ich wieżyczka nie była nawet w połowie taki wysoka jak ściany, więc nie sądze, żeby udało im się zbudować tak stabilną i wysoką konstrukcję.

Nessie13

Przez 3 lata i mając tyle drewna co oni? Myślę, że bez problemu.

ocenił(a) film na 8
Suteq

Dla przykładu rusztowanie z bambusa budowane przez żółtych http://szokblog.pl/ShareImages/1345271174896.jpg

ocenił(a) film na 10
Suteq

Sądze że Dreszcz by wymyślił coś, żeby to zniszczyć, w końcu nie pozwolili by im,się wydostać. c: Kto, wie, czy nie próbowali.

ocenił(a) film na 10
Deliia

w ksiazce Newt wspominal, ze probowali sie wspiac bo porastajacym mur bluszczu i po prostu nikt tego fizycznie nie wytrzymal bo byly zbyt wysokie + bluszcze im byl wyzej tym byl slabszy. moze i da sie zbudowac cos takiego z drewna, ale byloby to baaardzo niestabilne i zgadzam sie z przedmowca, DRESZCZ na kazdym kroku ich obserwowal, nie pozwoliliby na to.