Zabierałem się do tego filmu jak do kolejnych Igrzysk Nudy, czy podobnego tworu, a tutaj zaskoczenie. Ciekawy film, nawet przez chwilę się nie nudziłem. Czekam na kolejną część!
Też byłem mile zaskoczony , film wart obejrzenia :)
PS: Tylko jedno mi nie daje spokoju , skoro byli tacy ważni to czemu ich tak wybijano :D
Zastanawiałam się nad tym samym, ale przynajmniej w książce bohaterowie sami zadali to pytanie :) Bo w orginale (książce) nie wszyscy w centrum dowodzenia polegli i GALLY NIE PRZYLAZŁ SE OD TAK! BO MU SIĘ "SPODOBAŁO" :@
Dobrze (dla mojej oceny filmu) , że przed seansem nie przeczytałem powieści, bo pewnie film dostałby max 5. Niestety musimy pogodzić się z tym, że ekranizacje mocno przekłamują każdą powieść na podstawie której zostały zrealizowane (no, może z paroma chlubnymi wyjątkami jak Ojciec Chrzestny, Złap mnie, jeśli potrafisz czy Władca Pierścieni)
Ja miałem podobnie, film nawet dobry, wolno się rozkręcał, ale im dalej tym ciekawiej, z przyjemnością obejrzę drugą część
no ja też myślałem że to będzie jakiś taki film że przez cały film oni będą chodzić po tym labiryncie i będą tam same potwory i że oni wyjdą i wrócą do swoich domów i takie gówienko a tu miłe zaskoczenie