Więzień labiryntu

The Maze Runner
2014
7,0 219 tys. ocen
7,0 10 1 219277
5,2 28 krytyków
Więzień labiryntu
powrót do forum filmu Więzień labiryntu

Nie rozumiem osób, które uważają ten film za nudny. Ale szanuję, że każdy ma swoje zdanie.
A co do filmu: fenomenalny! Akcja idealnie połącza sc-fi z przygodą. Wielkie graty dla Dylana za to, ze
idealnie wczuł się i zagrał Thomasa. Nie wyobrażam sobie nikogo innego na jego miejscu! Dodatkowo
Kaya, Ki Hong Lee, Thomas, Will i Blake. Każdy z nich był po prostu niesamowity.
Serdecznie polecam Więźnia! :)

ocenił(a) film na 10
doooooomaxd

zgadzam się w 100% :D

doooooomaxd

Ja takze sie zgadzam, swietny film, od poczatku trzyma :) Mam nadzieje ze nakreca druga czesc bo to strzal w 10 ! Nie rozumiem tylko jednego, jak Gally znalazl sie na koncu w tej bazie z pistoletem skoro z nimi nie poszedł ....;]

użytkownik usunięty
Lilly878

Lilly878, czytałaś może książkę?

Nie wlasnie nie czytalam

ocenił(a) film na 9
Lilly878

Lily878, Wes Ball wyznał w wywiadzie, że ekipa zabiera się już za kręcenie drugiej części - Prób Ognia :)

ocenił(a) film na 9
ruderude

Jesteś wielka! Dałaś mi mega pozytywnego newsa z rana i juz nie mogę się doczekać jakiś informacji nt Prób Ognia <3

ruderude

Tak myslalam ze beda krecic, wkoncu zrobili podstawe do drugiej :) Tylko czekac :)

doooooomaxd

Wreszcie porządna ekranizacja książki. Bo ostatnio z tym jest problem(nie licząc HP i LOTR)

ocenił(a) film na 9
asusRM

A muszę się zgodzić :))

ocenił(a) film na 10
doooooomaxd

Moim zdaniem o wiele lepszy film niż książka. Mega, mega pozytywne zaskoczenie <3