Więzień labiryntu

The Maze Runner
2014
7,0 219 tys. ocen
7,0 10 1 219277
5,2 28 krytyków
Więzień labiryntu
powrót do forum filmu Więzień labiryntu

czy będzie ekranizacja dwóch następnych książek?

agatkl9

Będzie, Studio zajmujące się przeniesieniem książki na ekran zapowiedzieli ,że chcą zrobić trylogie więc jest to bardzo prawdopodobne szczególnie ,że sprzedaż książki teraz poszła w órę a raczej całej trylogii i bedzie to samo co z Igrzyskami i Niezgodną ,że co rok bedzie następna część. Jestem ciekaw czy podzielą trzecią częśc na diw jak z Igrzyskami i Niezgodną;)

naruto29

Wszystko zależy od tego ile film przyniesie zysku. Promocja jednak ruszyła pełną parą (sam zachęcony kupiłem książkę) i na bank pójdę na film, więc decyzja o sequel'u to tylko kwestia czasu. Stawiam ze wyjdzie w 2016....

naruto29

Bardzo bym się ucieszyła gdyby filmy wychodziły co roku. Co prawda nie przeczytałam jeszcze trzeciej części trylogii, ale jeśli okaże się bardzo fajna to dobrze by było gdyby podzielili ją na dwie części.

ocenił(a) film na 8
agatkl9

Jeśli wyszłaby cała trylogia to chyba skakałabym z radości :D. Ale szczęśliwa będę też jak kupię 3 część ^^.
Czy tylko ja nie mogę się doczekać jak wszyscy zaczną to porównywać do innych filmów i mówić, że to badziewie albo nagle kochać to bo będzie moda na ten film? Ughhh...