PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32169}

Więzy krwi

Bound by Honor
1993
7,9 6,9 tys. ocen
7,9 10 1 6853
Więzy krwi
powrót do forum filmu Więzy krwi

Arcydzieło 10/10

ocenił(a) film na 10

Jeden z lepszych filmów jaki powstał dotychczas na świecie. Moim zdaniem film może się równać z takimi hitami jak: Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction, Lot nad kukułczym gniazdem. Niczym od nich nie odstaję. Chociaż film trwa prawie 3 godz. nie można się przy nim nudzić. W tym filmie jest wszystko: dobra muzyka i gra aktorów, fabuła i przede wszystkim klimat. Historia trzech braci opowiedziana fantastycznie. Ten film powinien być w TOP 100, a nawet według mnie w TOP 10. Szkoda że film jest tak mało znany. Kto jeszcze nie obejrzał GORĄCO POLECAM na pewno nie będziecie się przy nim nudzić. Moja ocena 10/10.

ocenił(a) film na 10
misieq92

Gdyby tylko zdobył 1000 głosów mógł by startować w rankingach dlatego polecajcie.

ocenił(a) film na 10
misieq92

zgadzam się z kolegą, super klimat i mimo że film trwa 3 godziny to i tak jest za krótki :> polecam to arcydzieło. Viva Los Vatos Locos

ocenił(a) film na 8
misieq92

Oczywiście zgadzam się w 100%. Genialny film, który trzeba wszystkim polecić. Ode mnie rzecz jasna 10/10.

ocenił(a) film na 10
misieq92

co tu dużo gadać mistrzostwo świata i tyle 10/10! Kto nie widział ten pała ;D

misieq92

840 głosów aktualnie, czekam tylko aż sięgnie tysiąca, od razu wejdzie rzesza idiotów i zaczną oceniać film na jeden bez obejrzenia go, bo jak taki nieznany "gniot" urwany nie wiadomo skąd może równać się z takimi hitami jak "Skazani na Shawshank" ; "Forrest Gump" ; czy "Ojciec chrzestny". Nie mam nic do tych filmów, aczkolwiek Skazanego jeszcze nie oglądałem, już mam go w kolejce do obejrzenia, ale mentalność społeczeństwa pod ogólnym spojrzeniem wypada bardzo kiepsko. Dlatego ocena filmu ma się nijak do prawdziwej wartości. Oskar nie oznacza czegoś najlepszego. Ten film go nie dostał i pewnie nie dostanie, mimo tego jest jednym z lepszych jakich oglądałem.

ocenił(a) film na 6
Sey

Ja już długo zabieram się za obejrzenie tego filmu, sam jestem ciekaw jak potoczy się jego kariera w rankingach. ; )

ocenił(a) film na 10
misieq92

Zgadzam się z wami, film po prostu nie do przebicia miejmy nadzieje że uzyska w niedługim czasie 1000 głosów

wanted1

Dziś jest o 23:15 na TVP 2, więc kto chce obejrzeć i ocenić, ten ma dziś okazję ;)

ocenił(a) film na 1
Raffi7

ogladnalem caly i naleze do rzeszy idiotow, ktora oceni ten film na 1, bo tak jak powiedziales jest to gniot!