Wiadomości bez cenzury

The Onion Movie
2008
6,5 16 tys. ocen
6,5 10 1 15560
4,9 7 krytyków
Wiadomości bez cenzury
powrót do forum filmu Wiadomości bez cenzury

Jak dla mnie film jest tylko troche smieszny. Fabula sklada sie z kilkunastu roznych wiadomosci - watkow. Czesc z nich jest bardziej lub mniej smieszna od pozostalych, jednak wiekszosc jest taka sobie. Obraz wyglada tak jak sobie to wyobrazalem, wiec zamysl byl dobry, ale wykonanie pozostawia troche do zyczenia... Film nawet dobry, jednak jak dla mnie malo smieszny, nudnawy i nie wciagajacy, raczej nie polecam... 5/10

Bambim

mam podobne zdanie jak ty, ale ja dałem 4/10. Więcej dać nie mogę, sorry (jakim cudem to coś ma taką wysoką ocenę?)

Bambim

A wiec pseudo inteligencie uzmyslawiam ci nie Ci iz ten film jest bardzo dobry.Iz pewnie uwazasz ze twoja wypowiedz byla w miare na poziome to ja ci mowie ze nie.To co napisales nie trzyma sie kupy,Ten film to zajebi... satyra:) Nawet nie ma sie co z Toba sprzeczac.TYLE.:)

ocenił(a) film na 5
100Ludzie

Poraziles mnie swoja elokwencja, 100Ludzie. Wiem, ze juz prawie wakacje, wiec odpoczniesz od nauki w gimnazjum, ale poswiec chociaz pare wolnych chwil na kontakt ze slownikiem i podrecznikiem od gramatyki jezyka polskiego. Jesli chcesz koniecznie zablysnac na forum, to na pewno okazywanie wszem i wobec swojej bezgranicznej glupoty nie jest najlepszym pomyslem.

ocenił(a) film na 7
Zaneta78

A ja Zaneto moge powiedziec to samo o tobie, co powiedzialas o 100ludzie, a nastepna osoba moze stwierdzic to o mnie. To nie miejsce, zeby kazdy sie sprzeczal i wystawial opinie o czyjejs inteligencji po 1 poscie... Film dobry smieszny, tylko ze nudny. 7/10

Zaneta78

Masz racje nie musialem wyrazajac swojej opiniii obrazac niczyjej osoby.Na swoja obrone mam tylko to, ze bylem pijany :P Jednak nadal uwazam, ze film jest bardzo dobry:) pozdrawiam