Ten film o niezwykłym tytule poleci już dzisiaj o godz 21.55 na tv6 :) 28.04.2014
Zapraszam wszystkich zainteresowanych na seans i wspólne komentowanie, mam nadzieję, ze nie zostanę samonie na polu bitwy, ja i moja butla białego wina haahahahahaha
Ciekawe, czy wiatr i nas poniesie? :D Niekoniecznie w strone śmierci, może na fale śmichu? hahahahahaha :)
to Hercules :P
latają nad moim niebem :P niestety mam blisko lotnisko w Powidzu i tam mają te latające relikty wojny w wietnamie...aż strach wychodzić na zewnątrz jak taki przelatuje bo nie wiadomo co mu odpadnie w locie :P
bardziej wiarygodna byla dzisiaj stewardessa wyssana przez dziure w suficie samolotu, ktora pokazali w Smierci na 1000 sposobow xD
Dobra, o co chodzi z tym młotem thora i czemu cośtam się naładowało kiedy pogodynek się złościł, bo już tego nie ogarniam xD?
Ogólnie pogodynek ratuje planetę, a aktorzy mówią kwestie z urwanych tekstów wykładów o fizyce lub geografii.
Sam miałem wczoraj oglądać i obejrzałem z 10 minut i mnie tak wynudziło że nastawiłem Teorie wielkiego podrywu i co chcą wiedzieć faceci ( polecam XD ) XD
Może gdybym wiedział ze komentujecie to bym się przyłączył XD
na forum napisałam chyba z 3 godz wczesniej, wrzucając link do komentowania :):):) i tak sie ekipa zebrała :)
co chcą wiedzieć faceci? to taki serial?? nie miałam pojęcia!
Dokument odpowiadają np jak jakie cycki są największe na świecie albo pokazują kolesia malującego obrazy swoimi genitaliami :)
jaaaaaaaaaaaaaaa!!! naprawdę takie rzeczy tam leca?!!!!! :)
kiedy to leci???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znaczy co chca wiedziec lecialo kiedys na Polsacie Pley a teraz leci na Discovery turbo xtra ale nie znam dokladnie godziny ani dnia.
Co tam śmierć kolegi, 2 miliony wejść! Cała Warszawa obejrzała! xD
Nie na to jak zapchać film bohaterem oglądającym fragment tego filmu xD
Zagadka nad którą Steve głowił się miesiąc:
"Do otwierania wina, na 9 liter, druga O, czwarta K"
Dziewczyna mu pomogła xD