PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=495951}

Wichrowe wzgórza

Wuthering Heights
2011
5,6 6,9 tys. ocen
5,6 10 1 6857
6,4 15 krytyków
Wichrowe wzgórza
powrót do forum filmu Wichrowe wzgórza

moim zdaniem

ocenił(a) film na 1

jak dla mnie ta wersja jest totalna porazka. dopiero co przeczytalam ksiazke, mialam spore oczekiwania co do filmu i niestety sie rozczarowalam. nadzieja pozostaje w tym ze jeszcze nie widzialam wersji z 1992 r. - moze chociaz tamta bedzie dobra. przede wszystkim bardzo nie podobalo mi sie to ze nie ma muzyki w tej wersji, nigdy nie pomyslalabym ze az tak moze mi to przeszkadzac. klimat tego filmu jest dla mnie nieodpowiedni - po prostu nie taki jak oczekiwalam:)

ocenił(a) film na 1
yojoasia5

zgadzam się, film to nieporozumienie, nie rozumiem czemu kręcą nową wersję filmu, jakby chcieli na siłę udowodnić, że co? że mogą być lepsi? Zdecydowanie wersja z 1992 roku jest lepsza i chyba w tym przypadku każda.
Tak samo było z Jane Eyre również nie rozumiem czemu nakręcili nową wersję, choć wersja z 2006 roku jak dla mnie jest najlepsza. Tam, aż "kipi" od miłości, chemii :D

mrowka1504

na pewno chodzilo ci o wersje z 2006? bo nie moge znalezc takiej, jest tylko z 2008 i 2004;p moze ktoras z tych?;p bo chetnie obejrze te twoim zdaniem najlepsza :), moze tez mi przypadnie do gustu ;p

ocenił(a) film na 1
martyna_sta

mi chodziło o film z 2011 roku, czyli najnowszą (jeśli chodzi o wichrowe wzgórza) A jeśli chodzi o Jane Eyre to wersja z 2006 roku to mini serial BBC, znajdziesz ją na youtube z polskimi napisami :)