A może podasz jakieś konkretne argumenty "iteligentny" człowieku? Dlaczego "iteligentny"? Sprawdź u siebie w profilu.
Ciekawy pseudo-inteligencki komentarz. Na moje oko człowiek nie obeznany z gatunkiem, prowokator się znalazł.
kompania zawsze mających rację i podążających uparcie wytyczoną (przez innych) ścieżką pożal się Boże znawców tematu się znalazła
Mam przynajmniej tą świadomość, że błądzę znając swój język, przez co prócz głupoty, którą można wytknąć tak mnie, jak tobie, dbam o czystość i jakość formy.
"Bzdurna, przebrzmiała boleśnie poza zalatująca prostactwem. Wstyd."
Nie no, składam pokłony. Mów nam jeszcze, Mistrzu.
Swinski instynkt ... Swinia tez ma instynkt bytu przy korycie nawet jak jest nazarta ...
A po co ci tresc skoro czytac nie umiesz ... ? Typowa ofiara reformy rzadu o zaopatrzeniu polskiej wsi w darmowy internet.
oni jako i ty miewają trudności w prowadzeniu długopisu? któż więc styka u was w klawiaturę? dzielnicowy w czasie interwencji?
,,styka,, ? Chyba za duzo stykasz sie pindelkami z tatusiem, ze piszesz o jednym, a myslisz o drugim ...
Pragnę zauważyc, że ani jedna, ani druga strona nie pisze nic o filmie, tylko obrzuca się wyzwiskami.
harkonen mgla- według mnie, to wyżej srasz, niż dupę masz. Zakompleksiony snob, i tyle.
Filmu wprawdzie nie widziałem, ale jakieś info chciałem zobaczyć i opinie na jego temat, i na takiego debila trafiłem.
Sąd surowy, ale przyznam Ci rację. Miałam napisać "ramota", ale wyraziłeś się lepiej.