Zaluje . Jeszcze zaden film mnie nie wymeczyl jak ten , no nie moglam , moze dla tego ze nie jestem fanka romansidel , nic nie wzbudzilo mojej ciekawosci film sie dluzyl i rozsciagal .Jak ktos jest fanem filmow o zombie to sie zawiedzie.
Jak widze twoja wypowiedzia tez sie nikt nie zainteresowal , do swojego zdania mam prawo i go nie zmienie DLA MNIE film do kitu a czy TY go lubisz czy nie to juz twoja indywidualna sprawa.
Sama jestes do kitu....twoja wypowiedzia tym bardziej...jak ci sie nie podobał to zachowaj to dla siebie a nie nudzisz innych swoja głupota -.-
A tak z ciekawosci gdzie jest glupota w mojej wypowiedzi? jesli Ty lubisz ten film ok to twoja sprawa i tez nie musisz trombic wszem i wobec o tym mozesz jak to zasugerowales/las zachowac to dla siebie . To jest forum i wydaje mi sie ze mam prawo powiedziec ze film mi sie nie podoba tak samo jak ty . Wiec pytam sie jeszcze raz gdzie tu glupota.
Zignoruj je, jak ktoś ma tak nielogiczne odczucia co do Twojej wypowiedzi, to wystarczy zastanowić się: czy mózg tej osoby funkcjonuje tak nienormalnie, czy to tylko troll który udaje głupią 10-letnią dziewczynkę? Ja uważam, że człowiek wypowiadający się w ten sposób nie jest w stanie zalogować się na forum, więc bardziej prawdopodobna jest druga opcja.
Hahhahahaha...jaki ty pusty jestes serioo...wgl nie znasz mnie, nie wiesz ile mam lat a tak gadasz hohoo...pozdro
Pusty? A Ciebie nauczył ktoś logicznego myślenia? Poświęć trochę czasu matematyce zanim zaczniesz myśleć nad swoją wypowiedzią. Nie muszę Cię znać żeby wyrazić opinię na temat tego w jaki sposób piszesz. Przykro mi ale niski wiek 10-16 lat nasuwa się każdemu bardzo szybko.
Tak sie składa, ze mam 4 z matmy -.- hahahahah to ty jestes jakis stay kon?! Jak jestes taki 'dorosły' to sie rodzina zajmij ..
Ocena nie ma nic do tego co masz w głowie, a czy ja wyglądam na kogoś starego? Wiem, że wy gimnazjalistki zachodzicie w ciążę już w wieku 14 lat, ale duża część społeczeństwa decyduje się kształcić na wyższych uczelniach, bez dzieci w przedszkolu.
Dales mi dobra rade ale widze ze sam z niej nie skorzystales :) nie ma sensu podejmowac wyzwania z GIMBUSAMI oni i tak wiedza lepiej . Zreszta widac po ich wypowiedziach ze to dzieci , ktory normalny dorosly pisze jaka ma ocene z matematyki . Jak lubia taki film ok ich wybor , problem tylko z nimi jest taki ze nie szanuja slowa innych ludzi bo mysla ze do nich ostatnie slowo nalezy ,szkoda tylko ze w internecie. W zyciu realnym to juz inna sprawa , borykaja sie z wlasnymi problemami i dramatami chociazby brak internetu , brak kasy na piwo , ciaza, brak kasy na dragi. Takze nie ma co sie dziwic i czepiac naszej wspolczesnej kochanej mlodziezy przeciez to budulec Polski , wiec powinnismy czoc sie bezpieczni i byc dumni z inteligencji naszego mlodego Polskiego narodu .
Wiem, że nie skorzystałem z swojej własnej rady i prowadziłem bezcelowe dialogi. Dwa kolokwia w przyszłym tygodniu i robię wszystko by nie robić tego co muszę :) Normalnie by mnie tu już dawno nie było, nie jestem typem osoby która się denerwuje przy takiej rozmowie, więc się nie kłócę z nimi tylko odpowiadam z nudów. A co do ich problemów, to zmieniać się będą z czasem tak jak podejście do życia. Miejmy tylko nadzieję, że łatwy dostęp do internetu i to co on oferuje nie zniszczy obecnej młodzieży.
Wydaje mi sie ze juz na to troszeczke za pozno:) mam nadzieje ze wiekszosc z nich z czasem sie w pore obudzi . Jak mawial moj dziadek ... Narzedzia sa dobre tylko w odpowiednich rekach. Pozdrawiam
Yyy....hahahahahhahahaa....mówie ci lepiej zajmij sie czyms mądrym,a nie kłócisz sie z gimnazjalistkami ;))
jak widać z każdym rokiem młodzież jest coraz mniej rozgarnięta - w czasach gdy wprowadzono gimnazjum do systemu dało się porozmawiać z tą młodzieżą jak z ludźmi - teraz każdy ma gimnazjalistę za lekko niedorozwiniętego umysłowo nastolatka i jak czytam twoje posty to wcale się tej opinii nie dziwię
Aha..ale to mnie akurat nie interesuje ;)) i skoncz juz bo sie zachowujesz jak niedorozwinięte dziecko neo...
Fanem filmow o zombie? Mozna byc fanem gatunku a nie motywu, to tak jak by byc fanem filmow z niebieskookimi aktorami. Bezsensu prawda?
Chyba masz bana na google? "Zywy trup" atakujacy ludzi, w filmach familijnych raczej tego nie zobaczysz.. Chyba sama mozesz sobie odpowiedziec na to pytanie chyba " fanka zombi" nie jestes hehe
Nawiązując do wypowiedzi użytkownika „potente”, który smiało stwierdza iż nie można być fanem motywu jestem zmuszona go zasmucić. Zapewne przedmówcy znany jest taki gatunek filmowy jak „Horror” bo jak by inaczej mógł się wypowiadać na forum filmowym, aczkolwiek chyba nie za bardzo zdaję sobie sprawę że motyw filmu to tylko jego część, która może być mianownikiem wspólnym nie tylko dla jednego gatunku, jednak skupmy się na Horrorze. W horrorach motywem przednim zazwyczaj ( aczkolwiek nie zawsze) są postacie o nadprzyrodzonych cechach, nieludzkich jak „wampiry, wilkołaki czy owe zombie. Jeśli znajdzie się odbiorca który lubi horrory w których występują tylko zombie a nie lubi filmów np. o wampirach śmiało można nazwać go fanem motywu nie koniecznie gatunku. Czy istnieją fani zombie? Owszem tak samo jak istnieją fani Justina Bibbera :) Bycie fanem gatunku o określonym motywie jest równoznaczne z bycia fanem motywu. Poza tym żenujące jest kiedy dyskutuję się z ludźmi, którzy nie korzystają z tego co mają w głowie a podpierają się tylko tym co jest w google. Bez Internetu jesteście na poziomie owych „zombie” czyż to nie ironia????? hehehe
Zatem wg twojej logiki istnieja fani motywu jak np wampiry fani zmierzchu napewno pokochaja film "wampirek" a fani zombie koniecznie musza obejrzec "gnijaca panna mloda" a dla fanow nadprzyrodzonych mocy polecam " moj maly kucyk - przyjazn to magia" . Powiedz jakiego motywem fanem jestes a znajde ci ciekawe tytuly hehe
Nikt nic nie musi. Mogę być fanem Bergmana co nie oznacza że "koniecznie" muszę obejrzeć wszystkiego jego filmy. Starasz się być bardzo drobiazgowy ale jeśli już tak bardzo chcesz aby podążała Twoim tropem to nikt nie jest prawdziwym fanem. Jeśli ktoś jest fanem gatunku w Twoim mniemaniu winien zapoznać się szczegółową z całą jej zawartością. Można być fanem gatunku opierając się na kilku ulubionych filmach? Jeśli tak ( to zapewne dość częste zjawisko ) to zaprzeczasz sam sobie :) Być może się mylę wszak warto pewne kwestie przemyśleć czy pogłębić .
to nie jest logika mojej kolezanki ale tak jest napisane w google i wyobraz sobie ze bana na google mi nikt nie zalozyl , za to tobie chyba tak . Zapytalam sie ciebie jakim gatunkiem filmu jest film o zombie ? Nie odpowiedziales mi. Tak wiec film o zombie(badz zywych trupow) jest z gatunku horrorow o motywie zombie , sprawdz sobie w google jaka jest roznica miedzy gatunkiem a motywem . Masz internet wiec czytaj aby nie byc (jak to moja kolezanka ladnie nazwala) na poziomie zombie. Wiec jesli motywem wspolnym we wszystkich filmach jest zombie ( przypuscmy nie tylko horrorach) a ty lubisz ten motyw to jestes fanem filmow o zombie , ale tez zle to napisalam powinno byc ..... jestes fanem motywow o zombie . A ze do tej pory nie widzialam romansidla o zombie dlatego napisalam ze fan filmow o (napisze tu Zywych trupach ) sie zawiedzie. Wiec jesli napisze ze jestem fanka filmow o wampirach to tez powiesz ze jest bez sensu?
Btw jezeli juz by istnialo cos tak bezsensownego jak " fan filmu o zoombie" to sie nie zawiedzie, bo w koncu zombie jest. Tyle ile chodzi o logike wypowiedzi.
Przepraszam Państwa jeśli już poruszamy temat "myślenia" to wydaję mi się, że na portalu dotyczącym filmów warto przeczytać coś na ich temat a nie prowadzić infantylne dyskusje na temat kto jest ważniejszy i mądrzejszy w tej "piaskownicy" - to w żadnej mierze nie służy czytelnikowi w podpowiedzi czy warto sięgnąć po ten film. Zamiast tracić energię na bójki słowne wyduście z siebie odrobinę czegoś - co da się przeczytać i oby w temacie. Pozdrawiam