Warszawa jest "wyróżniana" tylko przez dziennik POLSKA... (wcześniej kolekcja kina czeskiego a teraz hiszpańskiego).
kupiłem nie żałuję, zbieram filmy z dziennika co tydzień :) tez jestem ciekaw co będzie za tydzień :)
"Wyznania gejszy", "Za wszelką cenę", "Miasto gniewu" i "Monster", może bedize też "Miasto Boga"
Co będzie za tydzień wie z pewnością wydawca DZIENNIKA, ale niestety nie zechciał się dzisiaj podzielić tym na łamach gazety z czytelnikami (jak to zazwyczaj się robi).
Wiesz to zabieg marketingowy :) ludzie będą czekali tydzien na fil i obojetnie co da kupią ,żeby się dowiedzieć co dodali :D
Ja to też mam szczęście ostatnio kupilem oryginalne miasto gniewu i miasto boga i oczywiscie jest w dzienniku . W praktycznie kazdej serii kinoteki dziennika jest cos co mam :/ ( od poczatku kupuje wszystkie filmy co tydzien)
Mam :) Kupiłam bo uwielbiam filmy z Ralphem. A ten jest taki że trzeba oglądać go wielokrotnie. Polecam.. A co będzie w kolejnym DZIENNIKU??? :)
Wie ktoś może, czy jeśli nie udało mi się kupić jednego z filmów z kolekcji mogę napisać do Dziennika, albo skontaktować się przez internet, żeby kupić od nich (wiecie, żeby mi wysłali ;P) płytę? Wiem, że w niektórych gazetach można tak zrobić, bo otrzymują zwrot "odrzutu" czyli gazet i dodatków, które nie poszły...