Wierny ogrodnik

The Constant Gardener
2005
7,5 70 tys. ocen
7,5 10 1 69883
7,2 28 krytyków
Wierny ogrodnik
powrót do forum filmu Wierny ogrodnik

Film będzie dodany 13 marca 2008 r. do Dziennika w Warszawie. (6,99 zł)

ocenił(a) film na 8
wta

Do dziennika w całej Polsce, nie tylko w Warszawie.

wta

Warszawa jest "wyróżniana" tylko przez dziennik POLSKA... (wcześniej kolekcja kina czeskiego a teraz hiszpańskiego).

supermaczo1

teraz kino czeskie tez jest we wrocławskiej gazecie:) te same filmy:)

czizolra

wiek ktoś może jaki film będzie kolejny z kolekcji???

ocenił(a) film na 8
iMeshQa

kupiłem nie żałuję, zbieram filmy z dziennika co tydzień :) tez jestem ciekaw co będzie za tydzień :)

ocenił(a) film na 8
iMeshQa

"Wyznania gejszy", "Za wszelką cenę", "Miasto gniewu" i "Monster", może bedize też "Miasto Boga"

lain_coubert

Większośc mam ale Miasto Gniewu i Monstera kupię :)

wta

Co będzie za tydzień wie z pewnością wydawca DZIENNIKA, ale niestety nie zechciał się dzisiaj podzielić tym na łamach gazety z czytelnikami (jak to zazwyczaj się robi).

supermaczo1

Wiesz to zabieg marketingowy :) ludzie będą czekali tydzien na fil i obojetnie co da kupią ,żeby się dowiedzieć co dodali :D

bartik

bo to tak trudno spytać kioskową babcię co za film jest w dodatku...

Betewu

a kioskowe babcie wiedzą c to film ??

P.S
to była ironia :)

bartik

a wiecie, że się zdarza że nie wiedzą... ?
:p

ocenił(a) film na 9
davemaster

Ja to też mam szczęście ostatnio kupilem oryginalne miasto gniewu i miasto boga i oczywiscie jest w dzienniku . W praktycznie kazdej serii kinoteki dziennika jest cos co mam :/ ( od poczatku kupuje wszystkie filmy co tydzien)

ocenił(a) film na 9
wta

Mam :) Kupiłam bo uwielbiam filmy z Ralphem. A ten jest taki że trzeba oglądać go wielokrotnie. Polecam.. A co będzie w kolejnym DZIENNIKU??? :)

Ralpha

Za wszelką cenę:)) Z Swank:P

zaaaaaa króóóóóóótki

czizolra

Wie ktoś może, czy jeśli nie udało mi się kupić jednego z filmów z kolekcji mogę napisać do Dziennika, albo skontaktować się przez internet, żeby kupić od nich (wiecie, żeby mi wysłali ;P) płytę? Wiem, że w niektórych gazetach można tak zrobić, bo otrzymują zwrot "odrzutu" czyli gazet i dodatków, które nie poszły...

Finding_Neverland

Oczywiście. Żaden problem:

http://kiosk.redakcja.pl/produkty/produkt.asp?Artykul=17