szkoda czasu na pisanie komentarza.................... ..
Nie szkoda czasu, tylko po prostu nie potrafisz napisac nic konstruktywnego. Jak patrze na takich prostakow z rodzin robotniczych, ktorzy w ulubionych maja przyklady amerykanskiej szmiry w najgorszym wydaniu (Efekt Motyla, Szkola Uczuc LOL i Euro Trip), to robi mi sie zal zarowno tych ludzi (takich jak ty), jak i ich potomstwa - bo pewnie wychowacie dzieci w takim samy prostackim duchu jak wychowano was. Pomysl nad soba pustaku. elo
człowieku, szanuj troche swojego przedmówce i jego zdanie, a także filmy które mu sie podobają. "prostacy z robotniczych rodzin" - chyba upadłeś na głowę ze swojego żłotego konika i mózg Ci się zlasował po upadku o włoski marmur w pałacu tatysia, w każdym razie chyba nie nauczono Cię elementarnych zasad kultury.
Masz racje..ten kolo jest bez wstydu.Nienawidze takich kolesi co to mysla ze sa lepsi od innych a na takiego mi on wyglada.Zastanow sie nad soba...Ech szkoda gadac
Ty, Gocha :)... Wyrazilem swoja opinie, mam prawo do oceny czlowieka po tym jaki rodzaj rozrywki wybiera. Kiedy zna sie kogos tylko poprzez internet to jedynym wyznacznikiem jest wlasnie obserwacja jego/jej zainteresowan. Jesli komus podobaja sie takie gowna, jak mojemu przedmowcy to smialo moge twierdzic,ze jest zwyklym prostakiem bez obycia i wrazliwosci. Moge sie rowniez posówac dalej we wnioskach i w miare okreslic rodzaj gownianej muzyki ktorej pewnie slucha, kolorowych magazynow i reszte pop-mass-gowno-wartej kultury z USA.
Moge sie tez bardzo mylic, ale mam dziwne wrazenie ze mam duzo racji :)
A ty piszac ze NIENAWIDZISZ "takich kolesi" tez dajesz wyraz temu, ze szybkaś w ocenie i chyża w dziele :p Bo niby skad wiesz, ze czuje sie lepszy od innych? Tak jak ja, wysnowasz wnioski bo masz do tego prawo i tak jak ja oceniasz tylko po kawalku czyjejs wypowiedzi.
Taki urok i zmora internetu:)
pozdro