PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11697}
5,8 5,2 tys. ocen
5,8 10 1 5197
5,4 21 krytyków
Wilczyca
powrót do forum filmu Wilczyca

Film ma genialny, niepowtarzalny klimat, niesamowita polska produkcja. Niestety oglądam teraz wersje z komentarzem Doroty Masłowskiej i tego się nie da oglądać, jest tak irytujące, nawet nie wiem jakich słów użyć. Zepsuła całą przyjemność oglądania, tak jakby ktoś puścił bąka podczas uroczystego obiadu.

Krisso_Krisso

Właśnie oglądam tę wersję, która leciała na kanale Kino Polska i zgadzam się. Przeszkadza w odbiorze fajnego filmu prostackimi hasłami. Na dodatek sepleni

patrickbateman

Ja też właśnie oglądam na kino polska i zastanawiam się kto wpadł na tak durny pomysł... Jeszcze się z czymś takim nie spotkałam. Beznadziejne komentarze

Krisso_Krisso

Co to za pomysl z tym komentarzem? Kto i po co na to wpadł? O co to chodzi?

ocenił(a) film na 3
Krisso_Krisso

Dopisuję się. Po co to mamrotanie?

Krisso_Krisso

A mnie on bawił, podobał mi się. Nadał filmowi groteskowy charakter, w pozytywnym sensie, bo ten film traktowany na poważnie średnio się broni moim zdaniem.

lidkabarcelona

Co kto lubi, dla mnie film niesłusznie cieszy się złą sławą - miłe zaskoczenie. A tego typu atrakcje jak ten komentarz niech pozostaną tylko i wyłącznie wyborem odbiorcy.

ocenił(a) film na 6
lidkabarcelona

Mnie również niektóre teksty śmieszyły,trochę to wyglądało jak odwrócona transkrypcja dla niedowidzących.

ocenił(a) film na 8
Krisso_Krisso

Właśnie ta narracja to chyba prawdziwy horror. Film wydaje się piękny i jest dosyć interesujący, ale nie umiem się skupić, weszłam tu sprawdzić czy to oryginał.

Teksty w stylu “bad her dej” głosem zblazowanej znudzonej panienki nieźle wprowadzają w klimat, nie ma co.