Moje pierwsze skojarzenie zdjęcia głównego "Wilkołaka" to zdjęcie główne "Zmierzchu".
zatem wspolczujemy Ci tegoz faktu, iz film zupelnie inny od bajki dla hot nastek i starszych kobiet w kryzysie wieku sredniego, ktore podniecaja sie wampirem z harrego pottera kojarzy sie wlasnie z nia.
Zapalmy swieczke [`]. Pomodle sie w Twojej intencji.
Obiecuje ze jeżeli jeszcze raz czytając o jakimś filmie z tematyki wampiryzmu, lub pokrewnych, zobaczę nawiązanie/porównanie do zmierzchu to się wyrzygam. Takim soczystym pawiem.
Miłego dnia.
Nie potrafię zrozumieć dlaczego wciąż zakładacie na forum tego filmu tematy dotyczące "Zmierzchu". To już jest chore. "Zmierzch" jest ekranizacją książki i zarówno przed nim jak i po nim było i będzie wiele filmów o wilkołakach, wampirach itp. więc dajcie sobie już spokój. "Wilkołak" to remake filmu z 1941r. a ten wasz cały "Zmierzch" powstał w roku 2008 na podstwaie książki z 2005r.!!! Niedługo zaczniecie wypisywać bzdury typu "Wszystkie filmy o Draculi to kiepskie podróbki <Zmierzchu>". Chore!!! Ja rozumiem, można lubić jakiś film ale wy już przeginacie
A jeśli chodzi o plakat, to mi on dużo bardziej przypomina plakat
"Dziewczyny z perłą" niż "Zmierzchu"...
No,jednak normalni ludzie jeszcze istnieja.
I fakt,plakat bardziej przypomina dziewoje z perla.
Dziewczyna z perłą rzeczywiście ma bardzo podobny plakat. A co do porównań to nie rozumiem tego zamieszania. Na pewno ten film nie ma nic wspólnego ze "Zmierzchem". Po pierwsze jest to jak już ktoś napisał remake z 1941 a po drugie fakt że jest jakiś motyw podobny między tymi filmami (tu występowanie wilkołaka) nie świadczy że coś zostało nakręcone z powodu filmu który był wcześniej. Chyba się trochę zaplatałam sama w tym co napisałam ;) Ale fakt pozostaje faktem. To wszystko pewnie dlatego że nastolatki "chcą" wierzyć że to podobieństwo istnieje i ich ukochany film jest jeszcze sławniejszy a co gorsza historia z sagi jest jakimkolwiek autorytetem dla innych producentów. Przez to wszystko czuję się nieco zniesmaczona ;//