Wilkołak

The Wolfman
2010
6,0 55 tys. ocen
6,0 10 1 55200
4,8 18 krytyków
Wilkołak
powrót do forum filmu Wilkołak

7/10

ocenił(a) film na 6

Film na pewno zasługuje na więcej niż 6/10 z wielu powodów, chociażby że ma swój unikalny klimat. Charakteryzacja i scenografia są fajne, efekty też fajne, a aktorzy wykonują swoje zadanie dobrze. Jeśli chodzi o fabułę to może się wydawać nieco przewidywalna, ale można to wyczuć tylko chwilami. Historia jest dobrze usnuta i z czasem mocno wciąga. Z pewnością znajdą się lepsze scenariusze, ale opowieść jako całość z łatwością się broni. Spokojnie można polecić każdemu kto obejrzał co lepsze filmy i teraz szuka kolejnych smaczków. Tym bardziej można polecić osobom, które lubią tematykę wilkołaków. Nie jest to idealny film, ale z pewnością dobry. Polecam.

May_3

Zgadzam sie. Dla mnie tez 7/10. P;)

ocenił(a) film na 7
May_3

Dobry film

ocenił(a) film na 6
May_3

Moim zdaniem film taki sobie. Klimat ok, gra aktorska też niezła, ale jak dla mnie od początku był przewidywalny, scenariusz nie zaskoczyl mnie ani razu. Do tego charakteryzacja wilkołaka pozostawia wiele do życzenia :) Nie był w ogóle straszny i momentami przypominał mi chewbaccę :P No ale przynajmniej nie zrobili z bestii jakiegos pięknisia a z filmu taniego romansidła, jak to teraz jest modne. Film może być, ale dupy nie urywa. 6/10

ocenił(a) film na 6
jestemsen

Ode mnie 6 przede wszystkim za klimat, piekne obrazy i EMily Blunt