Wilkołak

The Wolfman
2010
6,0 55 tys. ocen
6,0 10 1 55199
4,8 18 krytyków
Wilkołak
powrót do forum filmu Wilkołak

No ciekawy jestem, co to będzie. Oryginał mi się podobał, był w tym potencjał żeby zrobić remake. Oby to nie był niewypał.

ocenił(a) film na 5

ale się ośmieszyłeś kolego. Bela w oryginale przecież zginął, więc jak miałby pojawić się w remake ;)
Oryginał wysoko postawił poprzeczkę, więc też liczę przynajmniej na porządny film.

użytkownik usunięty
zulombo

Jak to zginął?? Cały czas myślałem, że tylko stracił przytomność po tym, jak go Talbot wyrżnął tą laską w głowę. Ale numer... :|

ocenił(a) film na 5

to chyba ja o czymś nie wiem kolego. Chociaż jak tam dłużej podumać to przypominam sobie, że przecież Bela został ożywiony w "Planie 9 z kosmosu", więc rzeczywiście mógłby wystąpić w nowym "Wilkołaku". Pytanie tylko czy mu isę chciało. W końcu jest już gwiazdą i może sobie przebierać w propozycjach. Coś wiadomo Ci w tej kwestii kolego?

użytkownik usunięty
zulombo

No więc, kolego, wiem tyle, że na pogrzebie Beli Lugosiego Peter Lorre wraz z Vincentem Price'm zastanawiali się, czy nie należałoby przebić go na wszelki wypadek kołkiem, ale ostatecznie z tego zrezygnowali. Więc myślę że Bela ma się dobrze.