Wilkołak

The Wolfman
2010
6,0 55 tys. ocen
6,0 10 1 55200
4,8 18 krytyków
Wilkołak
powrót do forum filmu Wilkołak

Nie wiem czy wy też to widzicie albo sobie jaja robią albo jest jak ze Star-Trek, że Cinema-City w ogóle nie chce puścić Wilkołaka. Przeglądałem repertuar Multikina i tam jest nawet w 2 kopiach puszczanych, np. w Krakowie. A patrząc na różne miasta w Cinema-city nic kompletnie. Albo ja jestem ślepy albo z nas sobie jaja robią ??

PitBull_3

tez sie zawiodlam, dlugo czekalam na te premiere, patrze w repertuar cinema city i.... no i tyle....:(

ocenił(a) film na 3
PitBull_3

Może jakby dodali kogoś z Zmierzchu to by puścili w wszystkich kinach.
Patrząc po ocenach hicior to nie będzie ale i tak kiedyś obejrzę,

ocenił(a) film na 9
L39

po prostu tragedia; Cinema City po raz kolejny pokazuje jak głęboko ma swoich widzów. Szczyt ich chamstwa potwierdza fakt, że jeszcze wcześniej puszczali zwiastuny tego filmu w swoich kinach.

zapalmy znicze dla miast, które muszą się użerać tylko z jednym kinem w mieście, którym na dodatek jest jeszcze CC.

Toruń, [*]

ocenił(a) film na 6
freepick

cholera.

GrLouie_

a cyz może ktoś się orientuje czy wilkołak jest grany gdziekolwiek w warszawie? bo się strasznie nastawiłam na to, wogóle nie brałam pod uwagę takiej sytuacji, ale szukam i szukam, i nigdzie nie widzę ;((

Erytheilen

już znalazłam (ale ja czasem jestem głupia hehe) ale zgadzam się to skandal że nie grają tego w cinema city :/

Erytheilen

W Atlanticu grają Wilkołaka. a CC to sieciówka i oni raczej maja swoich klientów w nosie, nie chodzę już od 4 lat i bardzo sobie chwale :)

freepick

trzeba jechaC ew do Bydgoszczy do multikina... ;/

freepick

a teraz zastanówmy się, czy Multikino grało np. Księżyc w Nowiu, grając wcześniej Zmierzch....zapalmy znicze dla tych, którzy nie wiedzą.

PitBull_3

nie chcą zarobić ich strata pójdę do multikina !

JaRoM

Chamstwo ze Toruniu praktycznie tylko CC.
Male kina typu Nasze Kino czy Kino Centrum to raczej premier nie puszczaja. W dodatku nie zapowiada sie ze powstanie w przeciagu kilku lat jakas alternatywa dla CC. Co gorsza wlasnie, na bylym stadionie moze powstac 2gi multiplex CC :/

PitBull_3

A u mnie w Łodzi Cinema City to jedyny porządny multipleks, pozostaje mi jedynie Silver Screen którego po prostu nie cierpię... Co ja bym dał za takie Multikino jak mają w Warszawie w Złotych Tarasach. Za około 3 lata mamy mieć kolejny wielosalowiec, i to do tego kilkaset metrów od mojego miejsca zamieszkania... ale ma to być kolejne Cinema City... Jeżeli cały czas będą odwalać takie numery z seansami to będzie masakra...

PitBull_3

A ja wiem czemu tak jest :) Jak zapewne wiadomo Multikino nie lubi się z Monolithem, a Cinema City z UIP, czyli właśnie dystrybutorem Wilkołaka. Informacja ta zapewne wiele rozjaśni, np. czemu To skomplikowane w Warszawie było grane tylko w Arkadii.

PitBull_3

Aj no Cinema City po raz kolejny robi kuku swoim klientom. No ale cóż z marketingiem się nie wygra. Dystrybutorzy walczą między sobą i MultiPleksy też. Sieć Cinema City strasznie się rozrasta. Szkoda że CC nie postarało się o ten film, bo miałem ochotę zobaczyć go w kinie, a tak to pewnie czeka mnie DVD, no chyba że będzie wyświetlany wcześniej w Bajce (Gliwice).

ocenił(a) film na 7
PitBull_3

Równiez byłem zaskoczony, od kilku dni starałem sie zarezerwować bilet na ich stronie, ale myślałem, że może są to jakies kłopoty z premierami w ich bazie danych. Gdy dziś zobaczyłem, że można już jednak rezerwować miejsca na "Alicję" Tima Burtona, poczułem sie zaniepokojony. Wy rozwialiście moje wątpliwości.
Wysłałem już do Cinema-City maila z wyrazami mojego rozczarowania. Innym proponuję zrobić to samo, może przejrzą na oczy.
Walczmy o swoje.

Jediel

W Atlanticu grają Wilkołaka. a CC to sieciówka i oni raczej maja swoich klientów w nosie, nie chodzę już od 4 lat i bardzo sobie chwale :)
Sory, że dwóm osobom pisze to samo ale odp, na zły post :)

ocenił(a) film na 6
kielelaku

napisałam do CC i dostałam odpowiedź
"Dystrybutor przygotował ograniczoną liczbę kopii."
;/

GrLouie_

Nie wierze w to bo mamy bardzo dużo kin CC a mimo że Multikina jest mało to w Krakowie widziałem że są 2 kopie filmu na kino to dziwne

PitBull_3

to dziwne w 3miescie mamy tylko jedno CC i 3 a niedlugo 4 Multikina oraz jeden kinoplex;)

GrLouie_

@GrLouie, wg repertuaru na stronie CC ta ograniczona liczba kopii wynosi... zero. Szkoda...

PitBull_3

W ubiegłym tygodniu w repertuarze CC był Wilkołak, dziś zaglądam- nie ma.
Jutro jadę do Multikina.

zyx

W Łodzi nawet wisiały plakaty, jestem ciekaw czy już je zdjęli... :/

ocenił(a) film na 6
scani

Moim zdaniem to raczej wina dystrybutora niż kina :/ W końcu puszczali zwiastuny (widziałem jeden) i raczej mieli zamiar ten film grać.

PitBull_3

no właśnie aż chciałoby się ześwirować jak douglas w upadku i wejść do kina z siekierą. wiem kiepski żart, ale kiepskie jest też traktowanie widza przez to kino

folkien22

zgadzam się.
ale na szczęście u mnie w Katowicach jest kino helios. właśnie teraz idę na Wilkołaka. przynajmniej u nich grają ten film. ;]

prawdę mówiąc zawiodłam się na Cinema :/

monia1238

Multikino tez nie gra wszystkich wszystkich filmów np nie gra kołysanki. Chociaż wole Multikino teraz chodzę do cinema bo korzystam z środy z orange.

PitBull_3

To samo w Heliosie. Nie wykupili i nie będa puszczać....
ŻENADA. A potem się dziwią, że ludzie nie chodza do kina...
LOL

PitBull_3

dziś idę do Multikina w Rybniku :) niestety CC strzela sobie kolejny raz w stopę...

ocenił(a) film na 8
Dorota_87

W poznaniu to samo, nie ma w CC. Ide do multikina.

użytkownik usunięty
Lisbeth19

W gorzowskim heliosie normalnie leci. ;)