Wilkołak

The Wolfman
2010
6,0 55 tys. ocen
6,0 10 1 55199
4,8 18 krytyków
Wilkołak
powrót do forum filmu Wilkołak

...skoro dziś wszystko musi wyglądać jak twilight żeby zbić kase... straszny ten plakat.

spidergirl151

Dlaczego po prostu nie napiszesz Zmierzch? Gdzie tu to podobieństwo? a od samego plakatu kasy się nie da zbić;]

bezcenna

gdzie podobienstwo? tutaj: http://niespodzianka.pl/presents/565a28d07873a3d808e4b731fbeb3fa5.jpg

spidergirl151

Jeśli ten film jest podobny to Twilight to mam go gdzieś.

ocenił(a) film na 7
gimmly

Może nie będzie aż tak źle, akurat w tym w porównaniu do zmierzchu obsada jest porządna, więc może coś z tego będzie.

ocenił(a) film na 3
Hagen1942

ja nie mówię, że będzie źle, wręcz przeciwnie, czekam na ten film i jestem bardzo ciekawa co z niego będzie, po prostu mnie dobiło moje pierwsze skojarzenie z tym plakatem i tyle, na szczęście są już inne wersje.

ocenił(a) film na 5
spidergirl151

Rzeczywiście plakat podobny, ale nie oceniajmy filmu po plakacie, sądze że to tylko zwykły trick marketingowy ;)

ocenił(a) film na 6
sanctus_diavolos_2

smutne czasy,że teraz wszyscy wszystko porównują do zmierzchu..

spidergirl151

też mi podobieństwo. I jakie niesmaczne porównanie.

spidergirl151

To, że plakat jest podobny do tego całego Zmierzchu to nie musi wcale oznaczać, że film będzie tak samo do d....
Nie ma co oceniać plakatu, oceń film jak wejdzie do kin.

GarguSsi

Takie podobieństwo to nie może być "przypadek". Fakt, że autorzy "Wilkołaka" upodobnili plakat do "Zmierzchu" by przyciągnąć widzów, rodzi bardzo uzasadnione i niepokojące podejrzenie, że upodobnili również cały film :-( i zgadzam się, to bardzo żałosne aby magnesem na widzów było podobieństwo do jakiegoś badziewia a nie chociażby sir Anthony Hopkins w obsadzie :-(