Witaj w klubie

Dallas Buyers Club
2013
7,8 184 tys. ocen
7,8 10 1 183843
7,4 64 krytyków
Witaj w klubie
powrót do forum filmu Witaj w klubie

jest obecnie historyczną koniecznością.

Sportowcy od lat mają "World Anti-doping Agency", która skupia się na wykrywaniu substancji zwiększających wydolność.

Dla aktorów trzeba powołać taką samą agencję, która będzie wykrywać niedozwolone metody odchudzania dla aktorów. Aktorom i aktorkom, i których rozpozna się stosowanie niedozwolonych metod odchudzania będą odbierane nagrody i statuetki, które zdobyli w sposób zagrażający zdrowiu.

Trzeba zacząć od tego filmu i ewentualnych Oskarów jakie zdobędzie/zdobędą.

ocenił(a) film na 8
Wujek_Sylwek

Dlaczego? To przecież ich zdrowie, a bycie chudym nie przysparza talentu aktorskiego.

ocenił(a) film na 8
szylakowskaj

Motywacja taka sama jak w sporcie: (1) inni (zwłaszcza młodzi) ich naśladują i niszczą swoje zdrowie (2) fair-play w stosunku do tych aktorów, którzy nie chcą niszczyć swojego zdrowia.

Ja obstawiam, że za kilka-kilkanaście lat aktorzy będą skłonni np. dokonywać amputacji kończyn albo zarażać gruźlicą aby lepiej dopasować się do granych postaci. Zjazd w dół już się rozpoczął.

Już nie pamiętam, kiedy dokładnie "Society of Prevention of Cruelty to Animals" zaczęło certyfikować amerykańskie filmy, że "no animals were harmed in the production of this picture".

Coś podobnego trzeba powołać do ochrony aktorów: "no actors were starved/harmed in the production of this photoplay".

ocenił(a) film na 8
Wujek_Sylwek

Trochie przesadzasz, mopanku. Some skinny bitches in erotic movies don't arm the films at all and so Jared Leto and skinny Mathew does. A jakby tak aktorzy niemiłosiernie tyli do filmów? Tego jeszcze nie grali. Już sobie wyobrażam: 200 kilogramowa Julia Roberts, ach... te pośladki zasłaniające cały ekran. Oscar murowany.

ocenił(a) film na 8
Matakorkowa

> Oscar murowany.

To chyba tylko wtedy gdy będą przyznawać Oskary na wyjeździe w Afryce.

ocenił(a) film na 8
Wujek_Sylwek

Co za bzdury ja czytam. Ta wypowiedź jest tak debilna, tak głupia, że nawet nie ma sensu pisać swojej argumentacji. Osiągnąłeś apogeum idiotyzmu pisząc te bzdury. Pozdrawiam. Jeden z głupszych komentarzy tego roku. Mam styczeń 2014 a już jesteś mocnym kandydatem do tytułu najbardziej debilnej wypowiedzi roku.

ocenił(a) film na 8
BUNCH

Nieprawda!!! Kopernik była kobietą!