PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724694}
7,8 164 tys. ocen
7,8 10 1 163608
7,4 85 krytyków
Wołyń
powrót do forum filmu Wołyń

Piszcie jak najszybciej ,umieram z ciekawości a niestety nie mogłem pójść na ten film!

ocenił(a) film na 9
lupus198116

Trzeba iść koniecznie, jest mnóstwo brutalnych scen, ale są odpowiednio wyważone, nie przypomina to filmu gore jak Pasja Gibsona. Najmocniejsze jest ostatnie 40 minut filmu.

ocenił(a) film na 3
slyhint

Mocniejsze niż Hostel?

ocenił(a) film na 9
palel47

Nie ogladalem, ale z tego co widze na zdjeciach, to nie da sie zbytnio tego porównac.

ocenił(a) film na 3
palel47

Nie. Oddano raczej klimat smarzowszczyzny: niemyte gęby, niemyte teksty, gwałty i krwawe rozboje - nie ma tu nic nowego.

ocenił(a) film na 3
GhostFace

A miłosnych bzdur dużo?

ocenił(a) film na 3
palel47

Raczej niedużo, postacie nie umieją ze sobą rozmawiać, nie ma dobrych dialogów. Chaos + sieczka gore.

ocenił(a) film na 9
lupus198116

Jest super, polecam.

ocenił(a) film na 9
lupus198116

Ja również gorąco polecam. Właśnie wróciłem z kina. W momencie, gdy pojawią się na końcu napisy, nikt na sali nawet nie pomyślał o tym, żeby wstać i wyjść. Z pewnością zostanie w pamięci, choć ja już wcześniej interesowałem się tym tematem i nie było dla mnie zaskoczeniem "brutalność" niektórych scen.

ocenił(a) film na 9
10kilan

lepiej poczekac na ripa dvd w domu nie wyovrazam sobie bym mial ogladac tak intymny film z polska wspolczesna cholota.

ocenił(a) film na 10
Szybszy

Współczesna polska chołota zachowywała się bardzo poprawnie - zapewniam .

ocenił(a) film na 10
Szybszy

HOŁOTA piszę sięprzez samo CH, wykształciuchu w atłasowym kapeluszu po Tusku!

lupus198116

Dziękuję i czekam na więcej......

ocenił(a) film na 9
lupus198116

Jestem świeżo po seansie. Polecam. Mocne, przejmujące, wbijające w fotel swoim realizmem kino.

lupus198116

Warto, widać rozmach i niestety jest zgodne z prawdą historyczną (drastryczne sceny mordu, palenie ludzi i zabijanie w kościołach).