Piszcie jak najszybciej ,umieram z ciekawości a niestety nie mogłem pójść na ten film!
Trzeba iść koniecznie, jest mnóstwo brutalnych scen, ale są odpowiednio wyważone, nie przypomina to filmu gore jak Pasja Gibsona. Najmocniejsze jest ostatnie 40 minut filmu.
Nie ogladalem, ale z tego co widze na zdjeciach, to nie da sie zbytnio tego porównac.
Nie. Oddano raczej klimat smarzowszczyzny: niemyte gęby, niemyte teksty, gwałty i krwawe rozboje - nie ma tu nic nowego.
Raczej niedużo, postacie nie umieją ze sobą rozmawiać, nie ma dobrych dialogów. Chaos + sieczka gore.
Ja również gorąco polecam. Właśnie wróciłem z kina. W momencie, gdy pojawią się na końcu napisy, nikt na sali nawet nie pomyślał o tym, żeby wstać i wyjść. Z pewnością zostanie w pamięci, choć ja już wcześniej interesowałem się tym tematem i nie było dla mnie zaskoczeniem "brutalność" niektórych scen.
lepiej poczekac na ripa dvd w domu nie wyovrazam sobie bym mial ogladac tak intymny film z polska wspolczesna cholota.
Jestem świeżo po seansie. Polecam. Mocne, przejmujące, wbijające w fotel swoim realizmem kino.