Przykry film doslownie nie ma momentu zeby sie banan na twarzy zarysowal to mnialo byc male pulp fiction z tymi typami w Alfie a teksty takie ze wstydzilem sie za nich lepiej zajmijcie sie handlem obwoznym a nie kinematografia. Liczba pozytywnych komentarzy jest wprost proporcjonalna do obsady w filmie
wiesz po twojej wypowiedzi zdaje mi sie ze jestes "dresikiem" ktory nigdy sie nie smieje poniewaz nie rozumie smiesznych rzeczy.
moze dla niego to za inteligentny film i go nie rozumie :)
filmik przesmieszny :)
To chyba pomyliles sie ze swoja , byles tak nawalony ze juz nie kontaktowales ....przyznaj sie prostaku , no przyznaj ... macie wy tam na wiosce fajna Sodome i Gomore :D ehhhh ...no tak kolejne trudne slowo : Gomora ... to pierwsze to pewnie dobrze znasz ochlajpusie
Nie no chłopaki co ja was obrażam, ze konwulsji dostajecie, dresow mam pare lubie i cenie ich walory uzytkowe. Napisalem ze klimat filmu mi sie nie udziela i ogolnie mnie nie paca w takim wydaniu a wy co.
A poza tym jestem koneserem tekstyliow ortalionowych i film godzi w moje uczucia patryjotyczno-religijne jednoczesnie znieksztalcajac oblicze i realia waronkow bytowych panujacych w budynkach z prefabrykatow
to fakt , skoro tak jest to sie nei dziwie :) a co do realiow to chyba az tak przerysowane to to nie jest :D
hehe widać że maniak dresów,owszem może Ci sie film nie podobać,kazdy ma swoje zdanie ,,,ale chłopaki zrobili naprawde kawał dobrej roboty...zrób lepszy film kamerą amatorską...hehe ale w to watpie żeby Ci sie udało...Film zlewa z dresiarzy i dlatego mi sie podoba ...owszem dresy są wygodne ale jak widze ziomków co chodzą w nich po mieście albo wbijaja na dyskoteki to niemoge sie powstrzymac ze smiechu...hehe i w dodatku myślą jacy to oni nie są cool "mam dres NIKE to jestem prze ziomek"hehe parodia człowieka a nie cool...dresiarze to ludzie bez gustu,umia tylko zlewać z innych a sami są posmiewiskiem...Ja osobiście w życiu bym nie wyszedł w dresie na miasto,moge isc na siłke albo liscie wnim pograbić...
wydaje mi sie ze jest to poprostu prowokacja :D i poniekad sie chyba udalo hahaha
hehe jaka prowokacja to czyste realia,przejdz sie po wiekszym blokowisku to pozlewasz z tych ziomków jak ja to robie...hehe i te ich slangi:),sposób chodzenia to jest potwornie śmieszne...a jak z nimi rozmawiasz to jeszcze Ci machaja tymi swoimi rękami jakby raperami jakimiś byli:):) jak juz mówiłem dres wygodna sprawa i chetnie go załoze w domu ale nie na mieście bo by ze mnie lali i spostrzegali we mnie wandala...jak to sie mówi ubiór i fryzura swiadczy o człowieku...
Po osiedlu chodze w dresie
Luzno w kroku, wiesc sie niesie
Budze respekt i usmiechy
Setki spojrzen z kazdej strzechy
Kazdy w oknie wypatruje
Jak Mar i jusz sie dzis lansuje
Kolor jasny, może brąz
Czy z kapturem mysla wciaz
Ma na boku rozpinanie
Bo to lubia wszystkie panie
Cos wystaje mi z kieszeni
Kazda dama sie czerwieni
Co to moze byc takiego
Juz ci mowie moj kolego
To łancuszek jest na klucze
Machac modnie sie nim ucze
Chodze w dresie nie z przypadku
Kazdy slyszal o mym dziadku
On w tym stroju niemcow gonil
To rodzinny mundur jest do broni
Lecz niestety ta przepadla
Tatko zatem wziol w imadla
kawal drewna mocny, gruby
I wytoczyl mi dla chluby
Kijek lekki i poreczny
Wszyscy wiedza jak on dzwieczy
Jesli sie przekonac i wy chcecie
Nie zobaczysz tego w necie
Wpadnij do mnie wez gitare
Chetnie zagram taktow pare
Jaka prowokacja szczera prawda o mnie
z pewnością prowokacja
na dresiarza nie pasujesz
po 1. masz za duzo trudnych i inteligentnych filmow w Ulubionych, a zaden dresiarz nie dosc ze by ich nie rozumiał, to pewnie jeszcze o większości nie słyszał ;)
po 2. Masz Hitmana w logu, co też wydaje się dziwne, ponieważ dla każdego dresiarza ta gra jest za inteligentna ;)
a film generalnie spoko, normalnie tak kolo 6 bym dal, zlle ze to amatorka to 7/10
tekst z bejsbolem na początku filmu mnie rozwalił rotfl