6,2 4,2 tys. ocen
6,2 10 1 4242
5,0 3 krytyków
Wożonko
powrót do forum filmu Wożonko

co to miało być nie wiem, ale śmieszne na pewno nie było. nieudolne...

ocenił(a) film na 1
zeed79

Żałosny obraz. Nie wiem kto to ogląda i po co? Jak to widzę to mi się "Piesek Leszek" przypomina - najbardziej zjeb$%a kreskówka ever.

ocenił(a) film na 8
kabal92

No tak bo nie ma jak sie pośmiać z Pieska Leszka i jak ludzie srają sobie na głowy to jest rozrywka na poziomie zaraz po portalu z pudlem w nazwie :/

ocenił(a) film na 2
zeed79

No cóż film w całości amatorski bez łądu i składu :/

przemek_was

dokładnie, bez ładu i składu, obejrzałem cały ten film na siłe, i szkoda czasu na ten film, myślałem ze sie uśmieje a tu lipa;/ Nie polecam!

ocenił(a) film na 9
zeed79

Profani, zielonego pojęcia o dobrym kinie nie macie. To jest rewelacja ostatnich lat!

ocenił(a) film na 1
Daguchna

Film jest beznadziejny. Gorszego nie widziałem...

zeed79

a czego sie spodziewales po filmie w ktorym budzet nie przekroczyl 500 zł? he.

jak dla mnie - na tak amatorską produkcje to dobry film.
Mozna sie posmiac :)

ocenił(a) film na 7
chups

Moim zdaniem nikt kto nie kręcił własnego amatorskiego filmu nie ma prawda mówić o tym filmie "gniot", "żałosny obraz".
Może powiedzieć, że mu się on nie podobał, że jego zdaniem stracił czas ale nie można powiedzieć, że to dno i gówno i nie wiadomo co jeszcze.
Tak jak kolega wyżej powiedział weź 300-500zł do ręki i nakręć lepszy film.

Mało tego uważam nawet, że aktorstwo jest bardzo dobre w tej produkcji jak na leszczy z osiedla.

ocenił(a) film na 1
xardas17

Oj można nakręcić lepszy film czego przykładem jest choćby parodia "Dnia Świra" pod tytułem "Piątek".

A to że ktoś nie nakręcił własnego filmu to nie znaczy że nie może go oceniać! Czy jak kupię ohydne pomidory z marketu to nie mogę powiedzieć że są ohydne jeśli sam nigdy pomidorów nie hodowałem?

kabal92

Film jest dobry.Właśnie ze względu na brak takowego ładu i składu jest dobry.
Ocenił bym go jako "Komedia Psychologiczna".
Pewnie większość nie dotrwała nawet do połowy filmu a są tam świetne sceny: "Bo dorsz jest nie skomplikowany,Jak Wałęsa" i np rozmowa ze sobą kolesia spod śmietnika "Nie jestem nienormalny-jesteś nienormalny.Nie gadam do siebie-gadasz do siebie"