kurcze filmu nie widziałem ale przypadkowo wpadając tu na ten tytuł... zobaczyłem ten, jakże piękny ;) obrazek.. to wisiało u mnie jak miałem z 8 latek i było powodem do dumy:)) aż chciałbym zobaczyć to "dzieło" .chociaż z drugiej strony nie wiem czy jestem gotowy na taki seans?! (w końcu nie mam już 8 lat).pozdrawiam wszystkich warbusowych fanatyków;)
Masakryczna bzdura. Tak jakby autobus miałby byc najlepszym pojazdem do działań wojennych. Ze komuś płacą ta wymyślanie takich kretynizmów..
Przeczytaj dobrze opis a najlepiej obejrzyj film (choć to będzie trudne) i dopiero się wypowiadaj.
Autobus miał służyć do ucieczki a nie prowadzenia działań wojennych.
Jeśli zaś chodzi o film to pamiętam go z czasów VHS i miał bardzo dobrze zrobione sceny batalistyczne ,jak nie najlepsze jeśli chodzi o filmy o wietnamie z tamtego okresu.
jak na taki rodzaj kina film jest bardzo ok. choc w dzisiejszych czasach to juz oczywiscie traci myszka. ale ogladalem go ze 20 lat temu i byl zarabisty.
mozna spokojnie z nudow obejrzyc. jak sie jednak ma w uwadze ze to 80-90 a nie epoka komputerowych scen batalistycznych.
Masakra, identyczna historia;) też mialem w podobnym wieku taki plakat i nawet teraz zeby zanlezdz film to w wyszukiwarce wojenne wrzucilem miedzy 80/90 i po obrazkach patrzylem bo tytulu nie pamietalem:)
Obejrzałem i nie bardzo. Nie siłuję się też na stwierdzenie że to klasyk tamtych lat. Jest słaby. Rambo II jest z tego samego roku... więc nie muszę nic dodawać.