Wojna o planetę małp

War for the Planet of the Apes
2017
7,0 61 tys. ocen
7,0 10 1 61238
7,7 40 krytyków
Wojna o planetę małp
powrót do forum filmu Wojna o planetę małp

Nie wiem o co chodziło ludziom, którzy robili ten film: żebyśmy współczuli małpom, czy trzymali z ludźmi? Za robienie muzyki zabrały się dzieci. Scenariusz jest tak głupi, że otwierałem gębę - chyba scenarzyści posiedli moc zarażania widza tym tajemniczym wirusem, który wykańcza ludzi.
W filmie nie występuje ani jedna kobieta. A wszystkie wydarzenia są po prostu idiotyczne: eksodus małp, bezmyślne walki między ludźmi, jakieś porąbane "robienie muru" i tak dalej. Totalne, totalne dno. Po prostu głupi film

ocenił(a) film na 1
florianf

Reżyser był na haju :)

ocenił(a) film na 10
florianf

Muzyka w tym filmie jest świetna. Powiedz mi co miały robić kobiety u jakiegoś psychola, który okopał się gdzieś z grupą żołnierzy wiedzacych że i tak zginą . Przecież to dobrze, że nie było tam kobiet bo niby po co?

ocenił(a) film na 2
Naznaczony1990

Możesz też rozszerzyć to swoje pytanie tak oto: "Po co w ogóle kobiety, wszak wszyscy wiemy, że i tak umrzemy. Byłoby dobrze, jakby ich nie było, bo i niby po co?"

Użyję staromodnego słowa, które tu BARDZO pasuje: film jest GŁUPI.

ocenił(a) film na 10
florianf

Akurat do miejsca akcji i ogólnie do sytuacji nie trzeba było wpychac kobiet. Bezsensownie krytykować film z powodu braku kobiet.

ocenił(a) film na 2
Naznaczony1990

Ja krytykuję ten film za brak inteligencji, to przede wszystkim. Brak kobiet jest tylko kolejnym, pomniejszym, dowodem na niedostatki wyobraźni tak zwanych twórców (tyle tu twórczości co w produkcji taśmowej) tego gniota.

florianf

Muzyka jest akurat świetna.