Uważam, że ten film jest świetny !!! Po pierwsze: oparty na faktach i to już to budzi grozę. Po drugie : nie od początku jest "krwawa rzeźnia", tylko powoli się rozkręca. A po trzecie : jest bardzo realistyczny tzn. nie jakieś tam duchy, czy zwidy tylko rzeczywistość !!! Szczerze polecam - nie zniechęcajcie się tym, że dopiero od połowy filmu zczyna się coś dziać, ponieważ po pewnym czasie (po paru godzinach od obejrzenia filmu) dojdziecie do wniosku, że był on świetny ! Chyba, że nie lubicie dreszczowców. Pozdrowki ;D
masz troche racji natomiast ja dałem 3/10 z za głupote bohaterek! nie lubie aż tak naciąganych filmów...
Taki sobie napewno nie super ,a że na faktach to co z tego ;),kolejny psychopata znęcający sie nad niewinnymi kobietami ,takich filmów o podobnej tematyce w ostatnich latach jest cala masa wiec niczym szczególnym sie nie wyróżniał, ale myśle ,że ten gościu je zabil co przeżył ale nie ma na niego żadnych dowodów i uszedł bez kary
Oki, niech będzie ;) To jest forum więc można wyrażać swoje zdanie. Ja nadal uważam, że film jest świetny. Gorąco pozdrawiam ;* ;)
powoli? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa godzinę się rozkręca, masakra, umrzeć można... polecam wybrac sie na jeszcze wieksze pustkowie jednym samochodem w pojedynke i czekac na kij w d... tragedia, przewidywalny
jak dla mnie lipa z powodu głupoty bohaterek i tutaj SPOJLER:
- w akcji, jak jedna wyciąga drugą z tego magazynu i strzela kolesiowi w szyję- każdy człowiek, tak mi się wydaje dobiłby kolesia, nie ważne czy kolbą roztrzaskał łeb, albo jego nożykiem zarżnął, w każdym razie w takiej sytuacji na pewno by się upewnił, że psychol nie wstanie. A co one? Bruneta zdzieliła go 2 razy po plecach i zostawiła, wkurzająca głupota.