PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=170036}
5,9 13 tys. ocen
5,9 10 1 12659
6,9 14 krytyków
Wolf Creek
powrót do forum filmu Wolf Creek

....skoro podobał wam się ten chory film.Pewnie podniecały was sceny znecania się i pastwienia...jak taki film może się podobać ?! aha ! juz wiem..pewnie sami jak ten psychol juz dawno pozażynaliście swoje rodziny i chcecie wiecej...przecież to jest film dla sadystyów i innych takich debili.Proponuję pogrzebać sobie troche w jelicie + oderwać kawałek nogi i wrzucić to na neta...to bedzie kolejny super film.Pozdrawiam wszystkich "znafcuw'' filmów

bodom69

Chyba pomyliłeś dobranocki. Dorośnij to wtedy pogadamy, to nie jest film dla dzieci. Swoją drogą lepiej niż przeciętny, ale bez rewelacji 6/10.

bodom69

czlowieku ty mieszasz chyba zycie z filmami i zyjesz w bajce? co ty za bzdury wypisujesz? z takim podejsciem do spraw nadawalbys sie jako wspolpracownik Ojca Rydzyka..

użytkownik usunięty
bodom69

ales ty pusty i glupi czlowiek.szkoda ze takie matoly pisza takie bzdury i zniechecaja ludzi do ogladania:(

bodom69

Cóż nie jest to holyłódzka papka, więc pewnie dlatego ci się nie podobał.

użytkownik usunięty
bodom69

Bez przesady, moze film nie jest rewelacyjny, ale każdy ma swój gust. Ja np nie moge stawic PiłyI i II lecz moja przyjaciółka uwielbia te filmy i wcale nie jest 'psycholem'. Jak film ci się nie podoba to to napisz a nie obrażasz innych ludzi. No a co do filmu to ja uważam ze nie jest zbyt dobry, mi się osobiście nie podobał (zbyt drastyczne sceny i akcja na początku wolno, ale to bardzo wolno się rozkręcała). Ale Nathan Philips dobrze grał :] Pozdrawiam, pa