PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687674}

Wolny strzelec

Nightcrawler
2014
7,5 136 tys. ocen
7,5 10 1 135885
7,2 75 krytyków
Wolny strzelec
powrót do forum filmu Wolny strzelec

czyżby dlatego że reżyser i scenarzysta to mąż Rene Russo ??

ja z chęcią chciałbym zobaczyć to scenę miłosną ;)

A Wy ?

ocenił(a) film na 7
dts

To nie miłość. On ją chciał wyruchać żeby wykorzystać możliwość szybszego rozwoju w pracy.

ocenił(a) film na 8
dts

Biorąc pod uwagę jak przebiegała fabuła to spotkanie w domu u któregoś z nich powinno się pojawić w filmie, nawet jakby miało nie dojść do sceny łóżkowej.

ciosina

Z dialogu między nimi wiemy, że scena taka miała miejsce. Jak dla mnie dużym walorem tego filmu jest fakt, że widzimy Lou tylko "przy pracy". Dla mnie bomba.

ocenił(a) film na 8
Kwiiik

Czegoś mi brakło, tz mógłby być ciut dłuższy. Niedużo nawet ze 20 minut. No ale miał niski budżet.

ocenił(a) film na 8
ciosina

Jak dla mnie dobrze, że nie było w tym filmie pociągnięcia wątku miłosnego czy romansu. Skupiono się na zawodzie i charakterze bohatera. Mi pasuje.

ocenił(a) film na 8
dts

Ale to jest dodatkowy atut tego filmu. I tak wiemy co się stało, bez zbędnego pokazywania gołych d...
Zresztą Lou wprost mówił, że chce tylko zaspokojenia potrzeb, coś więcej niż flirt. Ten seks to było jak jedzenie, wc. Nic więcej dla niego. Żadne tam wzruszenia, żadne emocje. Trzeba jeść, trzeba wydalić, trzeba bzyknąć. Nic więcej dla niego to nie znaczyło więc nie zostało zarejestrowane... Stało się jak poranna toaleta.

ocenił(a) film na 8
dts

Ja przyznam się szczerze że też na to czekałem, Luo szedł do celu po trupach

ocenił(a) film na 8
dts

Dzisiaj jest tak wiele filmów przesyconych scenami seksu, że cieszy mnie pominięcie tego elementu akurat tutaj - to świadczy o tym, że film i bez wkładania języków (i innych rzeczy) do gardeł też może być dobry ;p