PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=252752}
6,1 38 tys. ocen
6,1 10 1 37845
4,1 17 krytyków
World Trade Center
powrót do forum filmu World Trade Center

Mimo że te dwa filmy opowiadają są o czym innym i łączy je tylko data 11.09.2001 to który film dla Was jest lepszy, bo jak dla mnie Lot 93

przemeknowak

Lot - zdecydowanie. i nie ma nawet o czym mówić

ocenił(a) film na 7
korporant

United 93 z całą pewnością.
Jednak do tego "worka" mimowolnie wrzucam i stawiam na pierwszym miejscu "Dzień noc dzień noc" pokazywany na ENH, chociaż nieopowiada on bezpośrednio o 11. września. Zachęcam

wojtek_5

lot 93 to najwieksza latajaca kupa jaka widzialem juz lepszy byl czy leci z nami pilot niewiem czym sie podniecacie znowu nakrecili film zeby zarobic kase jak" helikopter w ogniu"lepiej niech takich filmow nie kreca wideoteki kupuja taki chlam po pare kaset i pozniej to miejsce zajmoja strata czasu na takie kino

danielo

Faktycznie, Lot 93 jest nudnawy, przegadany i w ogóle jakiś taki mało dynamiczny. WTC nie widziałem, ale nie wydaje mi się, zeby mógł być gorszy. A "Helikopter w ogniu" był bardzo ciekawy i widowiskowy, przynajmniej dla mnie. Ale o gustach się nie dyskutuje :)

przemeknowak

zdecydowanie United 93 jest duzo lepszy!!!!! WTC to komercha niestety:(((

przemeknowak

Ludzie ... mówicie lot 93 a były dwa różne rodzaje filmu. jedna wersja telewizyjna druga kinówka . Flight 93 i United 93 .. sprecyzujcie :D

gurken_2

Nie wiem, który to był, chyba kinowy. W każdym razie przez pół filmu gadają przez komórki i na tym opiera się chyba cała fabuła. Realistyczne, ale mnie nie zaciekawiło.