co za gniot juz dawno takiego nie widziałem a żołnierz U.S.Marines pobija wszystko i wszystkich :D niezła komedia
Jak cię tak śmieszy to nie oglądaj bo ja nic śmiesznego tam nie widziałam,jakis nienormalny chyba jesteś.Jak byś był tam 11 września to by ci nie było do smiechu...:/żałosny jestes wiesz:/
Co ma "tragedia 11 września" do oceny filmu? Mamy dawać wysokie noty "dziełom" tylko dlatego, że dotyczą ataków na World Trade Center/II wojny światowej/papieża? Czy podobne oczekiwania nie są właśnie "żałosne"???
Ston nakrecił ten film.....?????? grozą wieje, koles który zawsze był przeciwko polityce tego kraju w koncu nabiera się na to żeby nakrecic patetycznego gniota.....Ten film, jest tak załosny i płytki jak woda w klozecie.... jest ckliwy do przesady a ten bohatetrski marines buhahahahahahaha no to już jest mistrzostwo świata....takiego gniota to już dawno nie widzialem....
No i stajemy się swiadkami budowania nowego mitu o amerykancach....Jacy oni są kur... biedni i pokrzywdzieni, oj jakie to straszne, pierwszy raz dostali w dupę, a swiat musi się cały wzruszac i co roku jedenastego wrzesnia obchodzic załobę. Tak naprawdę to Clinton stary Busch i jego synalek posrednio doprowadzili do tej tragedi, trzeba było się nie wpierda.. w bliski wschód to by nie było tragedii. No ale coz to przecież oni sa tymi dobrymi a dzikusy w turbanach tymi złymi.....jak bym był obrzydliwie bogatym milinoerem producentem to bym nakrecił film o tym co amerykanski rzad wyprawiał i wyprawia na bliskim wschodzie, żeby kur... były pokazane dwie strony medalu.......
nie uwazam ze masz prawo do oceniania mojej osoby żałosna to moze Ty jestes jezeli nie widzisz o czym ja napisałem a wiec dla sprostowania OCENIŁEM I WYŚMIAŁEM FILM nie 11 września
Popieram kolege WTC to nie żadna tragedia tylko ściema amerykańskiego wywiadu:). Zresztą na księżycu amerykanie też podobnież byli:) haha.
Dla mnie to bardzo dobry film. Kiedy obaj policjanci leżeli pod gruzami WTC, poczułem klaustrofobiczne lęki choć klaustrofobii to ja nie mam. Faktycznie, zołnierz marines był takim sztywniakiem ale nie takim jak ich można spotkać w polskich serialach. I nie będe sie wykłócał czy film rewelacyjny czy to gniot, nikt mi nie narzuci przecież własnego gustu.
"Popieram kolege WTC to nie żadna tragedia tylko ściema amerykańskiego wywiadu:)"
Powiem tylko jedno, jesteś żałosny.
widze ze mój komentarz nie dociera do coponiektórych
chyba nie chodzi tu o wyzywanie siebie nawzajem tylko o ocene filmu kazdy ma prawo do swojego zdania dla mnie film jest beznadziejny, i nie wywarł na mnie zadnych emocji a od tego amerykańskiego patriotyzmu poprostu chce sie w tym filmie wymiotowac, nie wiem kto napisał im dialogi ale to co brał musiało byc niezłe
Masz prawo do własnej oceny, tylko jak czytam że atak na WTC nie było tragedią to aż mnie krew zalewa. Ciekawe co by adamkrzemiński@ mówił o ataku na WTC gdyby to jego rodzina tam zgineła. Co do filmu to uważam że był dobry, nie każdemu musi się podobać, ale mi sie spodobał, mimo iż to nie moje klimaty, jednak nie jest to arcydzieło filmowe, są momenty podczas których można ziewnąć.
Otwórz oczy na świat.. poczytaj troche książek historycznych a zrozumiesz do czego zdolni są amerykanie. No a potem się wypowiadaj. Ja współczuje ofiarom i ich rodzinom. Ale nie współczuje całemu narodowi bo w nim żyją ludzie którzy uknuli tą farsę po to aby mieć pretekst do inwazji na Afganistan i Irak. A film jest gniotem i tyle. Głoszącym i sławiącym wilkość amerykańskiego narodu. Historia pokazuje jak są wielcy:) hehe.
Zapewne historia da ci szansę abyś również i ty pokazał jaki jesteś wielki. Może na przykład zdemaskujesz ten amerykański spisek i zgarniesz nagrodę Jimmiego Waltera:-DD.
smutny film i niesamowicie nudny, zero akcji i wogole...
1/2 filmu pokazuja rozmowe kolesi pod gruzami a reszte fakty i realcje które wszyscy juz widzieli ... myslaem ze sie rozkreci akcja ratownicza czy cos ale sie zawiodlem no coz nie polecam
Prawa fizyki są jednoznaczne:). A historia World Trade Center bardzo naciągana:). Nie ma sensu być uszczypliwym...
Przeczytajcie!!!:
Ale wiecie co wam powiem??Z jedenj strony johnek ma racje a z drugiej nie.My tu mamy oceniac film a nie atak.Film był piękny i baaardzo wzruszający (myślałam ze bedzie nudny wie chciaam isc na inny film).Ale ta scena z chrystusem to przegiencie.Powinno sie nierobic beki z chrystusa i z tego ataku.Ale johnek powiedział ze sie na tym filmie wysamiał.A nie powinien ale to przeciez niekażdemu musi sie podobac.Ale jak johnek powiedział puźniej w 2 komentarzu ze niekoniecznie musial sie mu podobac ten film i ma prawo do swojego zdania ale napewno gdy widzial w telewizji kiedy NOwy Jork byłatakowany tez sie tym przejoł ze tylyle ludzi zginelo.Wiec to ma byc ocena filmu i on tylko ocenil film a nie atak zreszta atakuw sie nie ocenia i napweno(tak myśle) ze atakiem ,,johnek'' przejoł .Pozdaraim
sadze ze w tym filmie wg mnie nie chodzi o sam dzien 11 wrzesnia atak itd lecz o to jak mozna zmienic zwykly dzien ludzki ze wstaje sie z usmiechem na twarzy a pozniej swiat moze lec w gruzach, bardziej film pokazuje obraz ludzkiego charakteru oficerow policji portowej oraz ich zon oraz innych ludzi taka jest moja opinia