PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107310}

Wredne dziewczyny

Mean Girls
2004
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 126467
6,4 34 krytyków
Wredne dziewczyny
powrót do forum filmu Wredne dziewczyny

4/10

ocenił(a) film na 4

Spoko komedia kierowana do nastolatek. No i to na tyle nic wielkiego. Fajnie się dosyć ogląda i jest nawet nieźle zagrany ale to średni film.

KYRTAPS

W zasadzie zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Film obejrzałam z czystej ciekawości, nie nastawiałam się na wiele i tylko dlatego się nie rozczarowałam. Film także oceniam na 4/10. Średnio zrobiony, ale to nie jest największa wada. Jest to przede wszystkim strasznie głupi i naiwny film. Miałam wrażenie, że robili go ludzie o umyśle 10-latka i chyba tylko do takich skierowany jest ten film... Bo przecież dzieci bocian przynosi...

blacki

No proszę Cię ....Ja uważam że film jest dobry może nie doskonały ale dobry i ja go oceniam na 7/10..a po drugie tutaj grają fajni aktorzy w szczególności Lindsay Lohan !!!!!!

unikalna

Daj spokój, Lohan to żadna aktorka. Jak zagra dobrze w porządnych filmach to dopiero można mówić o grze, ale na to się raczej nie zanosi.

KYRTAPS

SŁUCHAM ??????????????? Jak mogłeś/aś(nie wiem kim jestes) tak powiedzieć !!!!!!!!!!!!!!!!! Lindsay Lohan to NAJLEPSZA aktorka na świecie najlepsza...w sumie to o gustach sie nie dyskutuje...ale jezeli chcesz ja obrazic to nie przy mnie !!!!!!!!!!!!!!1

unikalna

Ja też nie wiem kim jesteś i skoro masz taki gust (raczej brak gustu) to nawet nie chcę się dowiadywać :)

blacki

Spójrz na siebie to chyba ty masz brak gustu ..wiec po co ta dyskusja ??

ocenił(a) film na 4
unikalna

Ciekawe argumenty padają z obu stron ;)
Macie powód do kłótni :P