Ogłupiający film. Jak zawsze musiało się skończyć szczęśliwym zakończeniem. Cudownie się dziewczynki pogodziły. Główna rola z iq=0, zresztą sama aktorka albo ma taki wielki talent żeby pokazać taką idiotkę, albo sama jest idiotką. Wydaje mi się, że to drugie. Widziałem ją w 2 filmach i w obu zagrała tragicznie i tak samo. Film nawet nie nadaje się do klasy B. Jeśli to jest komedia, to czym przy tym jest choćby film Amelia ? W tym filmie 0 humoru, a jeśli już jest to po prostu żałosny. Nie sprawia mi przyjemności oglądanie przygłupów na ekranie, wystarczy, że widzę ich w życiu. Film przedstawia same głupiutkie słitaśnie dziewczynki, z dziwnymi problemami. Fabuła wręcz tragiczna. 2/10 jedynie za stronę techniczną, która też jest słaba ale nie tragiczna. Nie polecam, strata czasu.
hahaha tak! ;D
a swoją drogą...ten film to komedia dla nastolatków, kiczowaty - to prawda, ale porusza proste problemy, które dla uczęszczających do liceum osiągają rozmiary góry lodowej ;) Sama nie wiem dlaczego tak go lubię...może przez sentyment? Ale nie powiedziałabym że dla przeciętnego odbiorcy będzie on tak tragiczny...
Pozdrawiam~