PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107310}

Wredne dziewczyny

Mean Girls
2004
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 126459
6,4 34 krytyków
Wredne dziewczyny
powrót do forum filmu Wredne dziewczyny

Podobne filmy

ocenił(a) film na 10

Hej. Szukam podobnych filmów. Chodzi mi o to żeby były nastolatki trochę komedii, wątek miłosny i luźno się oglądało...

ocenił(a) film na 10
Ptak11

Podobne filmy do tego to miedzy innymi: "Ona to On", "taniec zmysłów - step up" , "Nowy Jork Nowa miłość" , " Księżniczka na lodzie" "john Tucker musi odejść " ,"Dziewczny z dużyny" , "Historia KOpciuszka" , "Dziewczyna z sąsiedztwa" ,

ocenił(a) film na 10
olusia_9

Hmm... Połowe filmów oglądałam ale dzięx...

olusia_9

Wszystkie podobne można znaleźć tutaj http://www.filmypodobnedo.pl/Wredne-dziewczyny/

Ptak11

mozesz jeszcze zobaczyc "męsko-damska rzecz" i "spadaj" ale i tak najlepsze sa dziewczyny z druzyny 3:D

Ptak11

'Książe i ja'
'Dirty dancing 2'
'Pidżama Party'
'Wimbledon'
'Zakochana złośnica'
'Zakręcony piątek'
'Całe szczęście'
'Wyznania małoletniej gwiazdy'
'Ostrożnie z dziewczynami'

Ptak11

Duzo ogladam i moge polecic Ci..
Idealny facet...
Step up
Honey
Czego pragnie dziewczyna
The Lizzie McGuire
Pamietnik ksiezniczki
Historia kopciuszka
Szansa na sukces (super filmik)

Miłego ogladania :D

Ptak11

"Dziś 13, jutro 30"

MsJustysia

ogladalamwiekszosc z tych filmow.... zgodze sie ze fajne jest "honey", "dziewczyny z druzyny", "zakrecony piiatek", "dirty dancing 2" i cala reszta... ale nie przychodzi mi do glowy zaden inny film....:(

użytkownik usunięty
Ptak11

A "w rytmie-hip hopu" "w rytmie hip hopu 2" "step up 2"(kiepski film" "wyańczyć marzenia" "american pie" jak coś jeszcze sobie przypomne to napisze

Ptak11

"Jak stracić chłopaka w 10 dni"

<za krótki><za krótki><za krótki>

SYDNEY

Wydaje mi się, że w tym filmie nie ma żadnych nastolatek :)

ocenił(a) film na 2
Ptak11

Doleciałem do 20-tej minuty i nie byłem zainteresowany co będzie dalej, po prostu to film nie dla mnie, to film dla nastolatków z buzującymi (bez obrazy) głowami.