1 przeciez ta ksiega to była tej blondyny , wiec dlazcego Lindsay ;KATE sie przyznała ?
2. co było w momencie na samym koncu , kiedy ona opowiadała o tych 3 kolezankach , jedna stała w deszczu druga siedziała -prosze powiedzcie co wtedy o nich mówila ;p;p;p
przyznala sie bo to ona napisala o nauczycielce ze cpa, a regina miala alibi bo sama (zaplakana poszla do dyrektora) wiec i tak by jej nie uwierzyli a jesli chodzi o to drugie to niemam pojecia:] pozdrawiam
dzięki wielkie za rozwiązanie problemu o filmie ''Wredne Dziewczyny''pozdrawiam :)):)
1. Zgadza się, księga była Reginy,ale Cady przyznała się, ponieważ dotyczyło to zarzutów przeciwko sprzedawaniu narkotyków przez panią Norbury :P Nie wiem czy zrozumiałeś :D
2. Najpierw powiedziała,że to jest koniec plastików. O Reginie,że leczyła kręgosłup,a jej terapeutka nauczyła ją rozładowywać gniew poprzez sport. O Karen,że wykorzystywała swój talent do zapowiadania pogody,a o Gretchen,że znalazła sobie nową paczkę i ma swoją nową królową. Na końcu mówiła jeszcze o Aaronie,że przeniósł się do Northwestern,więc widują się w weekendy.
Mam nadzieję,ze Ci pomogłam :D Pozdro :*
1. może po prostu ją ruszyło sumienie? i miała na imię Cady ;)
2.że Karen wykorzystuje swój niesamowity dar w prognozie pogody, a Gretechen znalazła sobie nową grupę (Azjatki)
Ponieważ to Cady napisała te bzdury o tym, że nauczycielka sprzedaje narkotyki. Jest taka scena, kiedy najpierw rozmawia z profesorką w klasie, a na następnym ujęciu siedzi z Plastikami w pokoju Reginy i opowiada jakieś głupoty o tej nauczycielce, po czym wpisuje je do zeszytu.