PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10037918}
5,6 3,4 tys. ocen
5,6 10 1 3432
5,4 32 krytyków
Wrooklyn Zoo
powrót do forum filmu Wrooklyn Zoo

Tym razem Skoniecznemu wyszedł potworny gniot! Klasyczny kryzys drugiego dzieła. Powybierane najgorsze duble Janka Frycza. Reżyserowane chyba na kiepskich dragach. Po świetnym, niszowym "Hardkor disco" i kultowym serialu "Ślepnąc od świateł" - to srogi zawód i największe rozczarowanie roku. A tak na ten film czekałem...

ocenił(a) film na 6
RadoReq

Gdzie Pan widział skoro premiera dopiero jutro w Gdyni?

Mei_xingqu

Jakieś 2 tygodnie temu były gdzieś tam były pokazy Paweł Szruba też pisał że był.

ocenił(a) film na 6
M1CHA

Dziękuję za info.

ocenił(a) film na 3
Mei_xingqu

Cóż - pokaz prasowy...

ocenił(a) film na 3
RadoReq

Tu obejrzycie moją krótką recenzję tego filmu: https://youtube.com/shorts/bEPxI51E_mw?si=Zr5Ly7mEaKOcG6B6

RadoReq

Hardkor Disco było pretensjonalne i generalnie powielające pewne ówczesne trendy pewnych środowisk. Ślepnąc od świateł jest tak naprawdę tylko dobrym serialem. Ludzie napalili się na ten serial w jakiś dziwny sposób, robiąc z niego dzieło wybitne, a tak naprawdę można było wyczuć pewne rozczarowanie, gdy się serial obejrzało po początkowych zachwytach internatów.

ocenił(a) film na 3
maciej_krzepien

Cóż - HD, jako film offowy, nakręcony za 200 czy 300 tys. zł było objawieniem wśród PISF-owskiej tandety za miliony - lakoniczny, z dobrą muzą i aktorstwem. ŚOŚ powalało rolą Jana Frycza - to jednak był best performace aktorski made in Poland jaki widziałem. Patrząc pod tym kątem Skonieczny dał nadzieję, że co nieco kuma. Niestety zmieniłem zdanie. Wyszła grafomania i przećpanie... :(