PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10037918}
5,6 3,5 tys. ocen
5,6 10 1 3518
5,5 36 krytyków
Wrooklyn Zoo
powrót do forum filmu Wrooklyn Zoo

Totalnie mi się ten film w końcówce nie klej. Gość został postrzelony w serce,nie tylko przeżył ale nie poszedł do szpitala tylko był leczony w domu,jakby dlaczego?
Ja tam rozumiem że rytuał, życie za życie i takie tam ale trochę logiki.
Nie dość tego, chłop postrzelony i kolejnego dnia idzie na pogrzeb tej babci rom? Serio?
Szkoda bo film naprawdę mi się podobal ale ta końcówka jakoś totalnie mi nie pasuje.

ocenił(a) film na 8
Karol1999_filmaniak

Pamiętasz jak zaczyna się film? "Za górami, za lasami..." To jest baśń :)

Karol1999_filmaniak

film miał paranormalne elementy

ocenił(a) film na 6
domikussss

Paranormalne to może być to, że romski rytuał uleczył ranę postrzałową. Ok, kumam. Ale to, że dotrwał do tego rytuału, że podrzucili go akurat niemal pod nogi Romów i że Romowie zabrali go do babki na ten rytuał – tego już ni cholery nie kumam. On umarłby w ciągu kilku sekund, a całość do momentu rytuału musiała zająć co najmniej kilka minut… To był zresztą aspekt, przez który mocno obniżyłam swoją ocenę, bo wywaliło mi absurdometr.

ocenił(a) film na 6
Ascara

To ja chyba coś przegapiłam. Kto go tam znalazł, kiedy i czym przewiózł do babci Romki?

ocenił(a) film na 3
Karol1999_filmaniak

To była stara strzelba pordzewiała i stare naboje. Pocisk mógł mieć mniejszą moc i odłamki ledwo się wbiły. Niemniej nawet uszkodzonego pocisku nie powinien przeżyć bez szybkiej opieki medycznej

Karol1999_filmaniak

Obejrz sobie serie Underworld, to jest dopiero chore, wilkołaki i wampiry, przecież wiadomo, że zostały wytępione w średniowieczu, a tam pokazują jakby dalej były obecne w życiu.