5,5 3,9 tys. ocen
5,5 10 1 3896
5,5 30 krytyków
Wrooklyn Zoo
powrót do forum filmu Wrooklyn Zoo

Poszedłem na szczęście bez przeczytania ani jednego słowa po premierze! Widziałem zwiastun na nieszczesnym Jokerze 2 i mi się spodobał ,po za tym Jan Frycz i twórca Ślepnąc od świateł , to nie mogło się nie udać ,NO I SIĘ UDAŁO ! Czytam co napisała Karlina Korwin Piotrowska że nie wie czy film jest dobry czy zły i że za szybko i bla bla bla .....Tak sobie myślę ile jadu jest w tym światku aż na wymioty zbiera ...Ona nie wie ...Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj!!! Ja wiem więc Wam powiem! Film jest młodzieńczą Imprezą 18 latka , pierwszą miłością ...pamietacie? A ten gość co to stworzył wszedł mi do głowy i przywrócił wspomnienia ,to szaleństwo , ten romantyzm ,ta brutalność taka była NASZA MŁODOŚĆ ! ,Ten film to taki footloos 2024 ,Takie Młode Wilki nowego pokolenia ,mogł,bym porównywać bez końca a mimo wszystko ten film jest INNY ma swój sznyt ,to nie jest zrzyna to autorskie kino ,ze wspaniałą cygańską muzyką ,baśniową narracją i wszytsko to należy traktować z przymróżeniem oka i bez bulu dupy tylko brać jakie jest BO TO DOBRY POLSKI FILM I TWÓRCOM KŁANIAM SIĘ W PAS BO PRZEZ 2GODZ 10 MINUT ZNÓW MIAŁEM 18 LAT.....ROCZNIK 1981! DO KINA MARSZ!

ocenił(a) film na 8
lupus198116

Mam podobne odczucia co autor tego wpisu, widziałem poprzednie wpisy i oceny użytkowników i jakiś tam recenzentów, samozwańczych krytyków na kiju i żeby dawać temu filmowi 4 czy 5 na 10, to trzeba mieć totalnie zamkniętą głowę. Jestem świeżo po seansie, rocznik '98, daję 8/10, pzdr.

ocenił(a) film na 2
lupus198116

Jedyne co było dobre w tym filmie to trailer;)

ocenił(a) film na 3
Venatrix

I Frycz !!

ocenił(a) film na 2
lupus198116

Przerasta cię poprawne użycie spacji przed znakami interpunkcyjnymi, więc wątpię żebyś mial wygórowane oczekiwania co do fimmu.

ocenił(a) film na 8
tkkolek

Właśnie napisałeś -aś że jesteś bardzo ograNIczony-a umysłowo ! Życie z takim bytem musi być koszmarem więc albo jesteś sam-a albo ktoś ma kompletnie przesrane! Jak bardzo trzeba być zakompleksionym ile trzeba miec niezaleczonych żali żeby wytykać komuś błędy ortograficzne buhahaha ! P.S pisze się ....Filmu a nie Fmmu LOL !!! Oczekiwania mam ogromne w przeciwieństwie do ciebie kreaturo potrafię docenić sztukę o której ty pojęcia nie masz.Cieszę się że już nie naparzam jak oszalały w klawiaturę ze złości tylko się uśmiecham gdyż jestem świadomy a ty jesteś TAK BARDZO OGRANICZONY -A że życzę ci WSZYSTKIEGO DOBREGO OTWÓRZ OCZY A PRZEDE WSZYSTKIM UMYSŁ ,BĄDŹ TU I TERAZ ,PAMIĘTAJ NIE JESTEŚ SWOIM UMYSŁEM ,Nie musisz pisać ani robić tego co ci KAŻE TWÓJ GŁOS W GŁOWIE ,TWÓJ UMYSŁ TO NIE TY ! Wiem głowę ci rozwaliło ....A TERAZ ZACZNIJ ŻYĆ KREATURO ,DUŻO SZCZĘŚCIA Z SAMYM SOBĄ ...ZACZNIJ OD SIEBIE ! POWO !

ocenił(a) film na 2
lupus198116

Dobra, już widzę, że ty masz po prostu coś z głową nie tak.

ocenił(a) film na 8
tkkolek

Widzisz? Jestem pewny że nie ! A jeśli nadal twierdzisz że tak to udaj się do lekarza !

ocenił(a) film na 9
lupus198116

ZIOMECZKU ja jestem rocznik 1982 i doslownie przenioslem sie w czasie do roku 1996 gdy mialem 14 lat(Ty zapewne miales lat 15)...Pisze o roku 1996 bo rezyser puszcza kumatym oczko w scenie pod fast foodem gdy w glosnikach lecial ZAMIGOTAL SWIAT-VARIUS MANX z kultowych MLODYCH WILKOW.Premiera tego filmu byla 11 maja 1996go roku.Zreszta ciuchy, deskorolki, flajersy skinow, autobusy, bloki, auta na parkingach...Wszystko to wygladalo jak zywcem wyjete z tamtych czasow...Wiem wiem widac tez wspolczesne auta jak CHRYSLER 300C z roku 2010 czy cyganskiego mercedesa z roku 2017. Chwala rezyserowi za to nikt nie biega ze smartfonami i tabletami a widz czuje ten rok 1996.Zastanawiam sie czy te wspolczesne auta to byla wpadka czy celowy zabieg... A ty jak myslisz?

ocenił(a) film na 8
punisher822_filmweb

Zapewne wpadka która nijak wpływa na odbiór tego bardzo dobrego filmu !

ocenił(a) film na 9
lupus198116

Chętnie ten film zobaczę 2 raz. W kinie muza też robiła wrażenie ale gra szefa skinów HADESA to coś pięknego i szkoda ze tak mało dni Eleryk był na planie. W wywiadzie Eleryk mówił że był 4 dni na planie a już zgarnął nagrodę za 2 planowa rolę. Zastanawiam się czy gdyby WROOKLYN ZOO pojechało na oscary zamiast ukraińskiego POD WULKANEM i by się za granicą spodobał? A Ty jak myślisz???

ocenił(a) film na 8
punisher822_filmweb

Dam znć jak Tylko obejrzę POD WULKANEM !

ocenił(a) film na 9
lupus198116

POD WULKANEM to nie jest zły film ale zastanówmy się czy my jesteśmy Polską czy Ukraina by film w języku ukraińskim reprezentował Polskę na Oscarach. To trochę chore...

ocenił(a) film na 9
lupus198116

Zresztą rok temu nasza komisja oscarowa też ładnie dała dupy bo mieliśmy rewelacyjny film KOS a je.bani CHŁOPI pojechali którzy odpadli na samym starcie. Co z tego że CHŁOPI wizualnie fajnie wyglądają jak reszta to nuda i flaki z olejem.