PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10037918}
5,6 3,5 tys. ocen
5,6 10 1 3518
5,5 36 krytyków
Wrooklyn Zoo
powrót do forum filmu Wrooklyn Zoo

Cześć,
jest gdzieś dostępna piosenka z napisów końcowych? Nie mogę znaleźć informacji jak się nazywa.

Po za tym ludzie trochę otwórzcie umysł i przestańcie narzekać, ten film jest naprawdę dobry, a patrząc na to, że jest Polski to nawet jeszcze lepszy.

Jak ktoś nie oglądał gry o tron to na koniec pierwszego sezonu Król straci głowę - współlokatorzy powiedzieli mi jak oglądałem pierwszy odcinek, nie wierzyłem do czasu jak ją stracił, myślałem, że jak w Robin Hoodzie go uratują.

Miłego dnia i więcej uśmiechu na co dzień!

ocenił(a) film na 5
kla13

Cześć, 
na sam koniec Zora nuci, o ile się nie mylę, piosenkę Bielo Dugme - Drjurdevdan lub polską wersję Kayah/Bregović - Nie ma, Nie ma Ciebie. Pewnie jest jeszcze parę innych wersji. Co prawda nie jestem pewien czy podczas napisów końcowych nie leciał jakiś inny utwór :) 

Miłego i więcej uśmiechu! :)

DamianB

Podczas napisów końcowych leciał inny otwór, z tekstem "masz bardzo krótką linię życia", mocnym elektronicznym bitem i charakterystycznym kobiecym wokalem, niestety też nie mogę nigdzie tego znaleźć.

smolki5

Przekopałam prawie cały internet, ale też jej nie znalazlam :( tam jest m.in. tekst „ mamy takie same linie życia, zobacz obie są tak krótkie, ale kiedy je połączę świat otuli słońce”.

ocenił(a) film na 5
kla13

Cześć, piosenka to nowa wersja Ederlezi, romskiej pieśni, do której specjalnie tekst polski napisał reżyser, Krzysztof Skonieczny, aranżację zrobił Kuba Więcek, a ja ją wykonałam. Prawa do utworu pozwalają na wykorzystanie jej jedynie jako integralna część filmu, ale zapraszam na mojego tik toka @ozivoice gdzie wrzucam fragmenty z wykonania tej wersji w trakcie Męskiego Grania :)

OZI_18

Dziękuję za odpowiedź :)

OZI_18

A czy są jakieś szanse że ukaże się w internecie czy na streamingach?

ocenił(a) film na 8
OZI_18

Kurcze, a ja tak bardzo bym chciał usłyszeć tę piosenkę w całości ponownie.. Szczególnie jak po "otuli słońce" jak wjeżdża fajny bit!

OZI_18

dzięki, że dałaś znać. Twoje wykonanie jest przepiękne! Cudowny głos! Wspaniale by było, gdyby ta piosenka gdzieś się pojawiła, by można było słuchać i słuchać...