PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10037918}
5,6 3,4 tys. ocen
5,6 10 1 3430
5,4 32 krytyków
Wrooklyn Zoo
powrót do forum filmu Wrooklyn Zoo

wyglądało to mniej więcej tak: wstęp po romsku, trochę kadrów z Wrocławia, jaranie zioła i deska, ruchanie nauczycielki, kura to kura tamto, jaranie zioła, ruchanie jakiejś typiary, kuwa to kuwa tamto, pójście na imprezę i deska. Za stary na to jestem i nie chce mi się marnować ponad 2 godzin życia na takie paszkwile. Skonieczny zrobił film nie wiadomo dla kogo, może jakimś 15 latkom się to spodoba.

ocenił(a) film na 4
voytashec

Zgodzić się muszę, niestety. Miało być pięknie, bogato, z uczuciem, a było plastikowo, sztucznie, płasko. Już pomijam cały sens tej fabuły.

ocenił(a) film na 1
ekwi

od początku nie spodziewałem się zupełnie niczego po tym filmie, nawet pisałem pod innym tematem, że pewnie będą ładne kadry i nic więcej - rzeczywistość okazała się jeszcze gorsza.

ocenił(a) film na 4
voytashec

Tak, pamiętam tamten temat, też tam pisałem. Ja człek głupi to nadzieję żywiłem, ale ja sobie, a życie sobie :P i jak zwykle nadzieja zawiodła :P ale jakoś dzielnie sobie z tym już w dniu wczorajszym poradziłem:P ale trailer filmu z Despero Dorocińskim wyglądał porządnie, film zapowiada się na ciekawy i to też na pewno zobacżę;p

ocenił(a) film na 9
ekwi

Chodzi Tobie o MINGHUN pewnie... Zapowiada sie swietny film i mam nadzieje ze moze na kolejne oscary to wlasnie on pojedzie a nie jakies ukrainskie POD WULKANEM jak teraz. Zyjemy w umierajacym kraju ale jednak jeszcze Polsce a na oscary jedzie ukrainsko-polski film tak jakbysmy nie mogli miec swojego kandydata.Te bazowanie na ukrainskiej tragedii jest troche zalosne bo ekipa odpowiedzialna za polskich kandydatow na oscary ma nadzieje ze zagranica zaglosuje na to NO BO O CIERPIACYCH UKRAINCACH... Gwarantuje ci ze powstalo wiele filmow w roku 2024 ktore spokojnie by godnie mogly reprezentowac Polske na oscarach.Przeciez film KOS bylbym idealnym kandydatem bo to swietne kino polskie z pelnokrwistymi rewelacyjnymi kreacjami aktorskimi.Dlaczego KOS nie jedzie? Uwazam ze to jest skandal!!!

ocenił(a) film na 9
punisher822_filmweb

Mala poprawka... Film KOS powstal w roku 2023 wiec spokojnie mogl jechac na oscary ale te 2024.Nadchodzace oscary to bedzie luty lub marzec ale 2025 rok. Jestem tego pewien ze byly lepsze filmy od POD WULKANEM!!! Wracajac do oscarow 2024 to pojechali CHLOPI ktorzy od razu dostali kopa w du.pe i odpali w przedbiegach.KOS jestem przekonany ze duzo dalej by doszedl...